În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată de mobil Huawei P40 lite

Pe Photofancy poți crea singur(ă) o husă individuală pentru Huawei P40 lite, iar noi inscripționăm fotografia sau numele tău pe aceasta. Astfel, husa ta de protecție va atrage toate privirile!

  • Creare husă de mobil individuală
  • Gamă variată de modele creative
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Accesoriul tău de zi cu zi: husa personalizată pentru Huawei P40 lite

Smartphone-urile ne însoțesc deja în activitățile de zi cu zi. Indiferent dacă le folosim pentru a introduce evenimente în calendar, a comunica cu prietenii sau a urmări cele mai noi tendințe în rețelele de socializare, pentru majoritatea dintre noi mobilul este mereu la îndemână. Pentru a te putea bucura multă vreme de telefonul tău Huawei P40 lite, este necesară o husă de protecție. La noi poți comanda huse de mobil personalizate, inscripționate cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Astfel, smartphone-ul tău va fi protejat în mod optim, iar tu îți vei dezvălui personalitatea creând un accesoriu unicat inconfundabil! Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentruHuawei P40 lite, te afli la locul potrivit. Pe lângă numeroasele modele creative pe care le poți folosi pentru a evidenția numele sau motto-ul ales, poți încărca și o imagine proprie pentru a transforma husa Huawei într-un accesoriu unicat.

Carcasă de protecție personalizată pentru Huawei P40 lite

Varianta clasică de husă pentru mobil este carcasa neagră fabricată din material sintetic. Datorită inserțiilor de metal, aceasta îți protejează atât canturile cât și partea din spate a telefonului. Imprimeul strălucitor, de calitate superioară, este rezistent la zgârieturi. În plus, poți alege opțiunea de imprimare de jur-împrejur, care evidențiază în mod deosebit fotografia, aceasta fiind imprimată și pe suprafețele laterale ale husei Huawei P40 lite. Opțiunea cu bumper îți oferă protecție premiumsuplimentară împotriva șocurilor, iar tu te vei bucura mult timp de husa pentru smartphone.

Protecție de jur-împrejur: flipcase Huawei P40 lite cu fotografie sau nume

O alternativă interesantă o constituie husa flipcase personalizată cu un model propriu. La noi poți crea un flipcase individual pentru Huawei P40 lite, iar noi vom inscripționa fotografia, numele sau textul ales pe aceasta. Datorită metodei de imprimare textile full-color, modelul este imprimat în profunzimea fibrelor. Astfel, imprimeul este rezistent la uzură și poate fi curățat. Husa flipcase, fabricată din imitație de piele neagră, înconjoară în întregime telefonul Huawei P40 lite și are o închidere rapidă cu magnet. Husa protejează și ecranul mobilului, oferind protecție perfectă. Buzunarele interioare pentru carduri și cărți de identitate sunt extrem de practice, deoarece poți avea mereu la îndemână obiectele cele mai importante.

Instrucțiuni: personalizare husă de mobil pentru Huawei P40 lite

La noi poți crea rapid, simplu și intuitiv o husă personalizată pentru Huawei P40 lite, pe care noi vom inscripționa imaginea, numele sau textul tău. Nu este necesar să descarci un software dedicat: personalizarea are loc direct online. Mai întâi alege un model sau alege să creezi fără model și te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online. Aici poți să încarci o fotografie, un nume sau un text și să le ajustezi cum dorești. În previzualizarea produsului vei vedea permanent cum va arăta husa ta de mobil. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de protecție exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa este gata de livrare în termen de 24 de ore. În doar câteva zile te vei bucura de husa ta unicat pentru smartphone, care va atrage cu siguranță privirile celorlalți.