În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată de mobil unicat pentru Huawei P8 lite 2017

Ți-ar plăcea să ai o husă de mobil care să-ți protejeze telefonul împotriva zgârieturilor, dar care să nu arate la fel ca husele pe care le folosește toată lumea? Atunci personalizează-ți la noi husa de mobil pentru Huawei P8 lite 2017!

  • Husă personalizată pentru Huawei P8 lite 2017
  • Protecție perfectă pentru mobilul tău
  • Alege un model propriu, un nume sau un text
  • Opțional: husă cu bumper - canturi întărite
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Gamă variată de modele creative
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Huawei P8 lite 2017 - poza ta imprimată pe o husă de protecție

Pentru a-ți personaliza singur(ă) husa pentru Huawei P8 lite 2017, nu trebuie decât să alegi o fotografie. Folosește instrumentul nostru intuitiv, iar noi imprimăm orice model dorești pe husa ta de mobil cu imagine proprie. Indiferent dacă pentru husa de protecție alegi o fotografie a jumătății tale, a animalului tău de companie sau pur și simplu o imagine care îți place foarte mult, nu trebuie decât să încarci imaginea și să folosești numeroasele funcții pe care ți le punem la dispoziție pentru a-ți personaliza în continuare husa foto. De exemplu, poți să alegi un motto cu tâlc sau un colaj superb, să schimbi culoarea sau să rotești ori să decupezi modelul după bunul plac. Lasă frâu liber imaginației și bucură-te de faptul că ai posibilitatea de a-ți personaliza husa pentru Huawei P8 lite 2017 exact așa cum dorești!

Husă foto: flipcase și alte tipuri de huse

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa cu fotografie pentru Huawei P8 lite 2017, este bine să alegi husa de mobil care ți se potrivește cel mai bine. Astfel, îți oferim o gamă variată de huse de protecție pentru Huawei - de exemplu un flipcase practic. Acesta acoperă întregul telefon și are o închidere de metal. Astfel, husa tip flipcase îți protejează smartphone-ul, și în special ecranul, împotriva zgârieturilor și a șocurilor, chiar și dacă acesta este ținut în buzunar. Husa este fabricată din imitație de piele de calitate superioară, iar imprimeul strălucitor poate fi șters fără griji, deoarece nu se va decolora! O altă alegere pentru o husă personalizată pentru Huawei P8 lite 2017 este carcasa din material sintetic rezistent. Aceasta are inserții de metal, astfel încât să-ți poată proteja în mod eficient mobilul. Modelul ales este imprimat pe partea din spate a husei. Imprimeul este rezistent împotriva zgârieturilor, iar culorile sunt deosebit de clare.

Personalizare husă de mobil pentru Huawei P8 lite 2017

Dacă îți personalizezi o husă foto individuală, arăți dintr-o privire că ai o personalitate puternică. Datorită fotografiei proprii, o simplă husă de mobil devine un accesoriu șic. În plus, ai mereu cu tine o imagine a persoanelor sau lucrurilor care sunt contează cu adevărat pentru tine. O husă foto personalizată poate fi și un cadou perfect, deoarece arată că persoana respectivă chiar înseamnă ceva pentru tine.