În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate tip carcasă și flipcase pentru Huawei P9 Lite

Personalizare husă de mobil unicat pentru Huawei P9 Lite: pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă unicat pentru P9 Lite, iar noi imprimăm pe aceasta o fotografie sau o siglă. Astfel, smartphone-ul tău va avea parte de protecție cu stil!

  • Personalizare husă Huawei P9 Lite
  • Prelucrare a materialelor la standarde înalte
  • Imprimeu rezistent la zgârieturi și uzură
  • Alege o fotografie, un nume sau un text
  • Decupaje adecvate pentru elementele de control și cameră
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
  • Calitate fotografică excelentă a imaginilor imprimate
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă Huawei P9 Lite personalizată – husă foto cu model unicat

Ești genul de persoană căreia îi place să de a o notă personală accesoriilor? Ți-ai personalizat gențile de laptop, iar în dulapul din bucătărie ai numai căni cu modele alese de tine sau căni cu denumiri de orașe în care ai petrecut deja vacanțe unice? Atunci nici mobilul tău nu ar trebui să aibă o husă identică cu cea a altor telefoane Huawei. Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă unicat pentru Huawei P9 Lite, iar noi imprimăm pe aceasta imaginea pe care o alegi chiar tu. Poți încărca o imagine din arhiva ta personală, pe care noi o vom imprima pe husa backcase sau flipcase, transformând astfel telefonul tău Huawei P9 Lite într-un accesoriu unicat. În plus, datorită husei de protecție personalizate cu fotografie, mobilul tău va fi protejat de factorii externi care l-ar putea deteriora.

Husă de mobil cu imaginea ta: huse personalizate pentru Huawei P9 Lite

Husa smartphone pentru Huawei P9 Lite o poți personaliza cu o fotografie sau cu un model MagicName, pe care îl vom imprima direct pe husă. În ambele cazuri, indiferent dacă alegi o husă pentru Huawei P9 Lite cu o fotografie personală sau cu un model MagicName, poți alege și alte opțiuni de personalizare pentru husa ta foto. Pentru un model MagicName, alegi una dintre imaginile noastre și scrii numele pe care dorești să-l introduci în model și pe care noi îl vom imprima pe husa pentru smartphone. Ca prin minune, elemente precum nori sau petale de trandafir formează scrisul numelui indicat. Încearcă și celelalte variante de personalizare și pune-ți imaginația la lucru pentru a-ți personaliza la noi o husă pentru telefonul Huawei P9 Lite.

Fotografia ta imprimată pe o carcasă de protecție pentru Huawei P9 Lite

Îți poți personaliza o husă pentru Huawei P9 Lite nu numai pentru a-ți etala personalitatea, ci și pentru a-ți proteja mobilul de valoare. Atât husa flipcase cât și cea backcase oferă protecție optimă telefonului tău. Husa tip backcase este o carcasă care se prinde de partea din spate a mobilului și care poate fi imprimată în întregime cu modelul ales. Husa tip flipcase are o clapetă de protecție a ecranului, care poate fi personalizată. Astfel, telefonul tău Huawei P9 Lite este protejat din toate părțile. Modelul este transferat pe husă prin intermediul metodei imprimării directe. Carcasa flipcase are, în acest scop, o aplicație textilă pe partea exterioară a clapetei de protecție, fibrele materialului fiind vopsite în profunzime. Rezultatul este o husă de mobil personalizată cu fotografia ta, al cărei imprimeu nu se uzează și nu se zgârie.