În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă de mobil pentru Samsung Galaxy A51

Transformă-ți smartphone-ul într-un unicat! Pe Photofancy îți poți crea rapid și simplu o husă individuală pentru Samsung Galaxy A51, folosind o fotografie sau un nume, iar noi le vom imprima pe aceasta.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium împotriva șocurilor datorită opțiunii cu bumper
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Produs unicat - procesare gratuită a imaginilor
  • Calitate excelentă a imprimeului
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy A51

În prezent, telefonul mobil ne însoțește aproape peste tot. Scriem mesaje, vorbim la telefon, jucăm jocuri și ne trecem activitățile în calendarul smartphone-ului. Pentru a proteja mobilul în mod optim împotriva șocurilor și a zgârieturilor, este necesară o husă. Pe Photofancy îți poți personaliza chiar tu o husă individuală pentru Samsung Galaxy A51. Husa nu constituie doar un factor de protecție, ci și un accesoriu elegant și individual. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea la alegerea unui model potrivit: o imagine cu tine și jumătatea ta, un instantaneu amuzant cu câinele tău sau o fotografie cu întreaga familie. Noi imprimăm modelul ales exact așa cum dorești pe husa foto pentru Galaxy. Inspiră-te din diferitele modele și huse pe care ți le punem la dispoziție! Pe Photofancy vei găsi cu siguranță husa de mobil cu fotografie ideală pentru tine.

Huse de protecție pentru Samsung Galaxy A51, cu o fotografie sau un nume

Care este husa de mobil de care am nevoie? Pe Photofancy vei găsi numeroase modele de huse pentru smartphone. De la carcasa practică până la flipcase-ul elegant - toate sunt compatibile cu telefonul Samsung Galaxy A51. Carcasa clasică cu fotografie are inserții de metal, care protejează eficient partea din spate și marginile laterale. Calitatea excelentă a imprimeului scoate în evidență modelul pe care îl alegi, iar opțiunea de imprimare de jur-împrejur îți permite să extinzi imaginea și pe margini. Dacă alegi modelul cu bumper, vei beneficia de o protecție premium împotriva șocurilor. Husa tip flipcase pentru Samsung Galaxy A51, personalizată cu un model la alegere, este o alternativă practică la carcasa clasică pentru smartphone. Aceasta înconjoară mobilul în întregime și dispune de o închidere cu magnet. Husa este fabricată din imitație de piele neagră și atrage atenția datorită imprimeului textil în profunzime și a aspectului unic. Buzunarele interioare sunt deosebit de practice, deoarece vei avea actele de identitate și cardurile mereu la îndemână.

Instrucțiuni: personalizare husă Samsung Galaxy A51

Vrei să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy A51? Pe Photofancy, procesul este rapid, simplu și intuitiv. Nu este necesar să descarci un software dedicat, ci poți crea husa de protecție direct în configuratorul nostru online. Mai întâi trebuie să alegi opțiunea de personalizare. Se va deschide o fereastră unde poți alege unul dintre modelele creative pe care ți le oferim. Apoi, te vom redirecționa automat în configuratorul online. Aici poți să încarci fotografia aleasă, să introduci un nume sau un text la alegere sau să efectuezi alte modificări. În plus, ai posibilitatea de a alege dintre numeroase tipuri de huse și opțiuni suplimentare. În timpul procesului, vei vedea husa de protecție pentru Samsung Galaxy A51 în previzualizarea produsului. La final, vom imprima modelul exact așa cum l-ai creat pe husa Samsung Galaxy A51. În general, husele sunt gata pentru livrare în termen de 24 de ore. Nu va dura mult până să te poți bucura de husa ta personalizată pentru Samsung Galaxy A51.