În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată de mobil Samsung Galaxy A52 5G

Transformă-ți smartphone-ul într-un accesoriu care atrage toate privirile! La noi poți crea și inscripționa o husă individuală pentru Samsung Galaxy A52 5G. Mobilul tău va deveni la fel de unic precum tine!

  • Personalizare în stilul tău individual
  • Imprimeu de calitate superioară
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți imaginile gratuit
  • Protecție optimă împotriva șocurilor și a murdăriei
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă unicat de protecție Samsung Galaxy A52 5G, personalizată cu fotografie

Creează-ți chiar tu o husă de mobil individuală și transformă acest accesoriu într-un adevărat unicat! Dacă alegi să-ți personalizezi singur(ă) o husă de protecție, le poți arăta tuturor personalitatea ta, protejând în același timp mobilul împotriva zgârieturilor și a șocurilor. Astfel, vei avea mereu asupra ta o fotografie din arhiva personală și amintirile care te leagă de aceasta. Datorită configuratorului nostru online, poți crea rapid și simplu husa ta individuală pentru Samsung Galaxy A52 5G. Cu fotografia ta preferată imprimată pe husă, îi vei avea mereu alături de tine pe cei dragi, iar o husă Galaxy clasică devine un accesoriu care atrage toate privirile. Îți oferim numeroase modele creative din care poți alege: de la clasice sau moderne până la neobișnuite. Cu siguranță există câte ceva pentru toate gusturile! Introdu un nume, un motto sau mai multe imagini la alegere și vei putea să creezi propria ta operă de artă. Spune adio huselor de protecție monotone: husaindividualăpentruSamsung Galaxy A52 5G cu fotografie sau nume va fi la fel de unică precum ești și tu!

Personalizare husă de calitate superioară pentru Samsung Galaxy A52 5G

Dorești să-ți protejezi telefonul Samsung Galaxy A52 5G în stilul tău personal? Noi îți punem la dispoziție diferite tipuri de huse, pe care le personalizăm cu imprimeuri strălucitoare. Carcasele noastre de calitate superioară, din material sintetic, protejează atât partea din spate cât și lateralele mobilului. În plus, ai posibilitatea de a adăuga opțiunea cu bumper, pentru a beneficia de protecție premium împotriva șocurilor. Ca alternativă, poți alege și un flipcase cu fotografie pentru Samsung Galaxy A52 5G, care dispune de o închidere cu magnet. Acesta care oferă protecția optimă pentru întregul smartphone, deoarece acoperă și ecranul telefonului tău Galaxy A52 5G. Iar datorită buzunarelor interioare, ai mereu la îndemână cele mai importante documente de identitate și carduri.

Carcasă individuală Samsung Galaxy A52 5G, cu fotografie, nume sau text

Indiferent dacă alegi să imprimi pe husa pentru smartphone o imagine proprie, un nume sau un text la alegere, noi ne asigurăm că imprimeul de calitate superioară va pune perfect în scenă modelul ales. Husa foto pentru Samsung Galaxy A52 5G, cu imprimeu rezistent la zgâriteuri, care poate fi curățat, surprinde mai ales prin aspectul deosebit și elegant. Dacă dorești, poți selecta opțiunea suplimentară de imprimare de jur-împrejur, care permite inscripționarea fotografiei tale preferate și pe suprafețele laterale ale husei. În cazul flipcase-ului individual pentru Samsung Galaxy A52 5G, fabricat din imitație de piele, folosim metoda imprimării textile, modelul fiind imprimat full-color în profunzimea fibrelor. Așadar, te vei putea bucura multă vreme de husa ta minunată de protecție.

Cum poți personaliza online husa de mobil Samsung Galaxy A52 5G

Dorești să-ți personalizezi chiar tu husa pentru Samsung Galaxy A52 5G? Nicio problemă! Pe PhotoFancy nu este necesar să descarci niciun software, ci doar să înarci o imagine, să introduci un nume sau un mesaj text și să efectuezi alte adaptări. Husa finală poate fi văzută în previzualizarea produsului din configuratorul nostru online. Abia când husa corespunde dorințelor și imaginației tale, vom imprima exact modelul ales de tine pe husa smartphone pentru Samsung Galaxy A52 5G personalizată cu o fotografie sau cu un nume. În general, husa este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în decurs de numai câteva zile te vei bucura de husa ta unicat, care va fi ținta privirilor invidioase ale celorlalți.