În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S10

Vrei să-ți protejezi telefonul Samsung Galaxy S10 împotriva șocurilor și a zgârieturilor, dar îți dorești în același timp o husă pentru smartphone elegantă și individuală? Atunci creează-ți singur(ă) o astfel de husă pentru mobil, care va atrage cu siguranță toate privirile.

  • Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S10
  • Protecție optimă împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează gratuit imaginile
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă individuală pentru Samsung Galaxy S10

Te afli în căutarea unei huse elegante pentru smartphone care să-ți protejeze mobilul și care să atragă, în același timp, toate privirile? Atunci creează singur(ă) un model unicat pentru o husăSamsung Galaxy S10, iar noi inscripționăm fotografiile tale pe aceasta. Poți alege nu doar dintre mai multe tipuri de huse de protecție, ci și dintre numeroase modele care îți vor transforma husa de mobil într-un accesoriu unicat.

Husă smartphone pentru Galaxy S10 personalizată cu poza ta

Personalizarea husei pentruSamsung Galaxy S10 este rapidă și simplă: întregul proces se desfășoară direct în browser. Alege mai întâi tipul de husă smartphone care îți place, apoi încarcă fotografia preferată. Adaugă efecte sau rame la imagini, pentru a le conferi și mai multă individualitate, sau creează un colaj de imagini. Bine-nțeles că poți folosi și modele deja existente. Imprimeul este de calitate superioară: vei fi surprins(ă) de culorile strălucitoare și de rezistența acestuia.

Carcasă de protecție pentru Galaxy S10 cu o fotografie din arhiva personală

Husele pentru modelele Galaxy pot fi personalizate în diferite moduri: de la flipcase-uri elegante și huse universale până la carcase cu bumper. Husa tip flipcase, fabricată din imitație de piele, oferă atât protecție pentru telefon cât și spațiu pentru carduri bancare și bancnote. Carcasa cu fotografie pentru Galaxy S10 surprinde prin bumperul rezistent. Dar poți alege și o husă universală pentru mobil. Astfel, husa personalizată va corespunde exact cerințelor tale și-ți va proteja smartphone-ul împotriva murdăriei, a șocurilor și a zgârieturilor.

Husă unicat pentru Samsung Galaxy S10, personalizată cu o fotografie

Gama variată de modele de personalizat și de tipuri de huse pentru smartphone îți permite să găsești produsul ideal și să-l personalizezi conform propriei imaginații. În plus, o husă de mobil personalizată constituie cadoul perfect pentru prietenii și rudele cărora le place să aibă mereu o amintire la ei. Indiferent dacă alegi o husă pentru tine personal sau pentru a o oferi cadou, profită de posibilitatea de a comanda o husă personalizată pentruSamsung Galaxy S10: creează modelul, iar noi inscripționăm modelul ales pe aceasta.