În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă telefon mobil / carcasă telefon mobil Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 edge şi Galaxy S6 edge+ cu poza ta

Personalizează-ți o husă unică pentru Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 edge sau Galaxy S6 edge+, iar noi o imprimăm cu poza ta: la PhotoFancy îți poți personaliza o husă Samsung Galaxy S6 Flip Case – noi o imprimăm așa cum îți dorești tu!

  • Huse Galaxy S6 / S6 edge / S6 edge+
  • Opțional cu imprimare de jur-împrejur (imprimăm inclusiv marginile)
  • Disponibilă ca husă back-cover, stand-up, flipcase sau bumper, cu protecție premium împotriva șocurilor
  • Decupaje adecvate pentru cameră și orificii cabluri
  • Imprimare a fotografiei de cea mai înaltă calitate
  • NOU: Husă universală pentru telefonul mobil, potrivită pentru numeroase modele de mobile
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S6 – pentru mai multă individualitate

Există nenumărate modele de telefoane mobile, însă cele îndrăgite tot tind să apară la tot pasul – riscul de a confunda telefoanele la o petrecere sau într-o întâlnire este mare. Pentru ca mobilul tău Galaxy S6 / Galaxy S6 edge / Galaxy S6 edge+ să nu ajungă un bun comun și să aterizeze într-o altă geantă, cum se întâmplă de regulă cu brichetele, îi poți conferi individualitate foarte ușor, personalizându-ți o husă pentru Samsung Galaxy S6. Însă personalizarea unei huse tip flipcase, stand-up sau backcase nu este utilă doar din motive practice: în cazul în care ești mai mereu pe drumuri, mobilul Galaxy S6 nu-ți lipsește sub nicio formă, iar odată cu fotografia proprie imprimată pe husă îi iei cu tine și pe cei care-ți sunt dragi. De asemenea, prin intermediul husei tale personalizate cu fotografie arăți cine ești sau ce îți place. De la motive florale până la asociația din care faci parte – noi putem imprima orice pe husa de mobil pentru Samsung Galaxy S6. Sfat: poți personaliza o husă Samsung Galaxy și pentru alte modele de telefoane Samsung!

Personalizare simplă de huse pentru Samsung Galaxy S6

Pentru a-ți putea personaliza singur(ă) o husă pentru Samsung Galaxy S6, nu ai nevoie de mare lucru, iar procesul este foarte simplu: îți alegi o fotografie, o încarci, o procesezi și noi îți imprimăm husa pentru mobil. Expertul nostru te ajută în tot acest proces. Iar Flip Case-ul tău pentru Samsung Galaxy S6 îl primești cât ai clipi din ochi. Însă poți alege și un model deja existent din colecția PhotoFancy pe care să îl folosești pentru personalizarea husei tale de Samsung Galaxy S6. A treia variantă prin care poți avea o husă pentru smartphone personalizată este de a crea un model personalizat cu nume. Alege unul dintre modelele ingenioase existente, introdu un nume și după doar un clic acesta va apărea în modelul respectiv. Alege poziția numelui, iar la sfârșit noi imprimăm modelul ales pe husa ta pentru Galaxy S6.

Flipcase personalizat practic pentru Galaxy S6

Dacă îți personalizezi o husă tip Flip Case pentru Samsung Galaxy S6 edge sau Galaxy S6 edge+ nu vei primi doar un articol atractiv – acesta este și calitativ, și practic: husa este fabricată din imitație de piele neagră, este rezistentă la uzură și lavabilă. Îți fixezi smartphone-ul în inserția de plastic iar telefonul va fi în siguranță. Îți imprimăm fotografia pe partea anterioară a flipcase-ului pentru Samsung Galaxy S6 edge / edge+ (cea pe care se află clapeta), în culori bogate, rezultatul fiind un produs rezistent și de înaltă calitate. În interior există buzunare pentru carduri și bancnote, astfel încât să poți folosi husa pentru mobil și ca un mic portofel. Clapeta se închide în mod practic cu magnet. Bineînțeles că husa ta pentru Galaxy S6 edge şi S6 edge+ are decupate orificiile pentru cabluri, microfon și cameră. NOU: uită-te la fotografii, clipuri video sau filme fără a ține mobilul cu mâinile. Personalizează o husă stand-up pentru Galaxy S6!