În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate pentru Samsung Galaxy S7 

Personalizare husă Samsung Galaxy S7: pe PhotoFancy îți poți personaliza direct în browser o husă unicat pentru smartphone. Noi imprimăm fotografia sau modelul cu nume ales de tine pe o husă backcase, flipcase sau stand-up!

  • Personalizare husă Samsung Galaxy S7 
  • NOU: imprimare „de jur-împrejur” – husă cu suprafețe laterale imprimate 
  • Disponibilă ca husă tip carcasă, flipcase sau stand-up
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Husă cu bumper – protecție suplimentară pentru telefonul tău Galaxy 
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi 
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare husă mobil pentru Samsung cu fotografia ta

Pentru a conferi individualitate mobilului tău, pe PhotoFancy poți personaliza o husă de mobil pentru telefonul tău Samsung Galaxy S7, pe care noi imprimăm fotografia ta preferată. Poți alege o husă backcase – o carcasă care acoperă partea din spate a telefonului –, o husă flipcase sau o husă stand-up, care îți permite să vizionezi filme fără a ține telefonul cu mâinile. O husă de mobil pe care este imprimată o fotografie din arhiva personală este unul dintre cele mai iubite idei de cadouri personalizate cu fotografie, însă este la fel de potrivită și pentru smartphone-ul personal. Cei care dețin un telefon Samsung Galaxy S7 sunt extrem de mândri de el, un lucru pe care îl poți demonstra și tu cu ajutorul unei huse personalizate.

Huse Samsung Galaxy S7 personalizate

Îți poți personaliza husa pentru Samsung Galaxy S7 cu ajutorul diferitelor efecte de personalizare. Asemenea personalizării cu fotografie, poți alege un model cu nume pentru a-ți personaliza husa de mobil. În acest caz, poți alege modele cu ramă și/sau poți introduce mai multe fotografii într-un colaj. Sau poți lăsa fotografia așa cum este, fără să o modifici în niciun fel. Atât în cazul unui modelul cu nume cât și în cazul unei fotografii poți alege dacă dorești să ca modelul să fie imprimat pe husă în format portret sau panoramă. Încearcă acum, ai la dispoziție și alte opțiuni de personalizare!

Husă smartphone personalizată tip flipcase pentru Samsung

Dacă te hotărăști să-ți personalizezi cu fotografie un flipcase pentru telefonul tău Samsung Galaxy S7 Flipcase, vei primi un produs de calitate. Imprimăm modelul ales pe husa ta personalizată pentru Samsung prin imprimare textilă, un proces care îi asigură o viață îndelungată, la fel ca în cazul pernelor și a altor produse textile. Fotografia nu este imprimată numai la suprafață – fibrele sunt colorate în profunzime. Husa flipcase este fabricată din imitație de piele, iar pe partea din față a clapetei de protecție are o aplicație textilă, pe care imprimăm modelul ales. Astfel, partea din spate este liberă, aici aflându-se trei buzunare practice pentru cărți de credit sau alte tipuri de carduri. Sau alege o husă stand-up pentru Galaxy S7: așază husa în poziția dorită și uită-te comod la clipuri video sau filme. Fără a ține mobilul cu mâinile, desigur!

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S7 de calitate superioară, cu fotografia ta

Și husa backcase pentru S7 personalizată cu fotografie este de calitate superioară. Aceasta are o întăritură de metal, iar modelul imprimat este rezistent la zgârieturi și uzură. Îți poți imagina metoda de imprimare gândindu-te la tocătoarele de bucătărie, deoarece nici acestea nu au voie să se zgârie prea repede. Astfel, dacă dorești să-ți personalizezi singur o husă de smartphone pentru Samsung Galaxy S7, poți să te bazezi pe faptul că imaginea imprimată pe husă va arăta bine un timp îndelungat. Husa backcase cu fotografie acoperă partea din spate originală a mobilului, astfel încât arată ca și cum am fi imprimat modelul ales direct pe telefonul tău Galaxy S7. Toate porturile și camerele sunt la fel de accesibile ca și înainte.