În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate de mobil tip carcasă și flipcase pentru Samsung Galaxy S8

Vrei să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S8, cu o imagine proprie? La noi găsești o carcasă sau un flipcase potrivit, pentru a te bucura de o husă de protecție imprimată cu un model atrăgător și unic.

  • Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S8
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Prelucrează-ți acum imaginile și încarcă-le direct pe husă!
  • Alege o fotografie, un nume sau un text
  • Protecție personalizată împotriva șocurilor și a murdăriei
  • NOU: opțiune de „imprimare de jur-împrejur” (suprafețe laterale imprimate)
  • Decupaje adecvate pentru camere și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto: husă personalizată pentru smartphone imprimată cu o imagine proprie

Husă unicat: comandă o husă smartphone pentru noul telefon Samsung și impresionează-i pe ceilalți cu o fotografie din arhiva personală! Alege o husă de la noi și folosește editorul nostru intuitiv pentru personalizare. Chiar și fără a avea cunoștințe de procesare a imaginilor, te vei bucura de un rezultat excelent. Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S8, vei atrage priviri invidioase. Pentru că o fotografe proprie imprimată pe o husă de mobil are un efect pur și simplu deosebit. Arată-le tuturor modelul tău, imprimat pe husă. Alege o fotografie haioasă, un motto care oferă inspirație, modele disponibile pe site-ul nostru sau un colaj de imagini. Telefonul tău Galaxy S8 va arăta și mai bine!

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S8

Personalizarea husei de mobil nu are drept rezultat doar un aspect mai plăcut al noului smartphone: husa îți protejează telefonul împotriva presiunii, a șocurilor și chiar a loviturilor, în cazul în care îți cade pe jos. Samsung Galaxy S8 este un smartphone premium, care nu se vinde la un preț tocmai mic. Ar fi chiar păcat să te trezești chiar și cu o zgârietură pe carcasa acestuia. O husă potrivită te ajută să eviți un astfel de incident. Poți, de exemplu, să alegi o husă din material sintetic, pe post de „airbag”. Aceasta protejează mobilul împotriva șocurilor cele mai puternice și a zgârieturilor. Partea din spate are inserții de metal și este extrem de rezistentă, ceea ce asigură telefonului protecție suplimentară. Husa poate fi personalizată cu o imagine sau cu un text. Rezultatul te va surprinde! Imprimeul rezistent la uzură, de calitate superioară, va putea fi admirat pe partea din spate a telefonului, până la canturi. Prin intermediul husei de protecție îți vei exprima viziunea.

Husă pentru mobil: flipcase cu o fotografie din arhiva personală

Flipcase-ul elegant este fabricat din imitație de piele de calitate superioară. Este o husă cu clapetă pentru telefonul tău Samsung. În plus, pe partea interioară dispune de buzunare în care poți păstra carduri sau documente de identitate. Închiderea discretă cu magnet nu este doar practică, ci subliniază și aspectul elegant al husei. Îți poți personaliza singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S8 alegând o fotografie proprie, pentru a obține o husă cu un imprimeu textil deosebit. Acesta poate fi chiar curățat, fără a te teme că se va uza. Datorită acestor caracteristici, husa de mobil este un accesoriu elegant care îi conferă telefonului tău o notă de individualitate.

Carcasă personalizată pentru Samsung Galaxy S8

Încearcă și tu: încarcă pur și simplu o imagine la noi pe site. Apoi ai multe variante la dispoziție. Nu ești mulțumit(ă) de culori sau de ochii roșii? Nicio problemă, instrumentul nostru îți oferă soluții la doar un clic distanță. Poți folosi și efecte sau o ramă cu aspect plăcut. Vrei să adaugi și o vorbă de duh? Vrei să folosești efectul Magic? Orice este posibil: tu hotărăști cum să arate husa ta de mobil personalizată. Instrumentul nostru online este extrem de ușor de folosit pentru a crea modele unicat și o previzualizare a imprimeului. La finalul procesului vei vedea o husă de protecție perfectă pentru telefonul tău Galaxy S8. Cu siguranță te vei bucura de fiecare dată de husa ta unicat cu fotografie - personalizată chiar de tine și cu un aspect deosebit. În plus, husa poate fi și un cadou ideal pentru o persoană dragă sau pentru un coleg. Îndeosebi companiile pot ieși în evidență oferind cadou partenerilor de afaceri și clienților o husă de protecție personalizată corespunzător cu o fotografie. Astfel, husa de mobil devine parte a Corporate Identity.