În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S9

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S9, cu o imagine sau un nume? Atunci comandă o husă extravagantă pentru mobilul tău și dă frâu liber creativității!

  • Personalizare husă pentru mobil
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Compatibilă cu telefonul tău Galaxy S9
  • Imprimeu strălucitor, de calitate superioară
  • Decupaje pentru cameră și elementele de control
  • Protecția optimă împotriva șocurilor și a murdăriei
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă sau carcasă de mobil pentru Galaxy S9, personalizată cu poza ta

Comandă acum o husă de mobil individuală și distrează-te în timp ce personalizezi husa ta pentru Samsung Galaxy S9. În plus, husa de protecție constituie și un cadou ideal pentru cei dragi, indiferent de ocazie. Inspiră-te din modelele disponibile și personalizează o husă de mobil pentru Samsung Galaxy S9 cu o fotografie proprie. Online poți personaliza și alte huse pentru telefoane Samsung Galaxy. Dă frâu liber creativității și alege o husă de calitate superioară pentru mobilul tău!

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S9

Dorești să-ți inscripționezi o husă pentru Samsung Galaxy S9? Noi îți punem la dispoziție diverse modele. Husele elegante îți evidențiază personalitatea, putând fi adaptate conform dorințelor tale. Comandă o husă cu o imagine din arhiva personală și bumper, pentru protecție suplimentară. În acest mod, datorită husei foto, smartphone-ul tău nu va fi doar modern, ci și mereu protejat. Iar tu vei fi încântat(ă) de calitatea excepțională a husei de protecție. Putem inscripționa o imagine și pe husele universale de mobil. Flipcase-ul cool îți păstrează telefonul Samsung Galaxy S9 în siguranță, oferind în același timp și spațiu în care poți ține carduri și bani. Personalizează-ți online husa tip flipcase cu model!

Huse foto de protecție pentru Galaxy S9

Dacă te hotărăști să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S9, vei fi încântat(ă) de numeroasele efecte foto, iar smartphone-ul tău va atrage cu siguranță toate privirile! Inscripționarea fotografiei de jur-împrejur va conferi o strălucire deosebită modelului ales. Carcasa din materiale de calitate superioară este perfect adaptată telefonului tău Samsung Galaxy S9. Răsfoiește acum modelele și tipurile de huse de protecție disponibile și personalizează husa potrivită pentru tine!

Carcase de mobil personalizate pentru Samsung Galaxy S9

La personalizarea husei de mobil cu fotografie pentruSamsung Galaxy S9, ai ocazia de a fi creativ(ă). Imprimeul de înaltă calitate este rezistent, iar husa îți va proteja telefonul. Pentru și mai multă individualitate, poți alege colaje de imagini inscripționate pe husa pentru smartphone. Comandă acum un produs de calitate și în plus distrează-te la personalizarea husei de mobil.