În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimă poarta-perete – Creează mini-porţi-perete cu fotografia ta, textul sau numele tău

Trei jos, trei sus - Creează-ţi acum online propria poartă-perete cu motivul tău. Provocarea la activitate sportivă, imprimată cu fotografia şi textul tău – o idee de cadou garantat unică pentru orice microbist.

  • Porţi-perete mobile verticale şi de masă
  • Incl. minge de fotbal potrivită
  • Imprimate de excepţie cu fotografia ta şi textul tău
  • Din carton stabil sau plastic rezistent la intemperii
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Dă la imprimat mini-poarta ta tip perete – cu propria ta fotografie şi cu textul tău

Fotbalul german a aşteptat şi a sperat multă vreme – a patra stea era atât de aproape de a fi cucerită. În toate berăriile din Germania clienţii s-au uitat încordaţi la pânzele mari de videoproiector. La fiecare joc ne-a crescut pulsul alături de „ai noştri“ şi i-am aclamat. În vara anului 2014, visul s-a îndeplinit în sfârşit – suntem campioni mondiali! Acum poţi sărbători acest sport popular, „fotbalul“, la tine acasă sau în deplasare. Cu ajutorul mini-porţii-perete personalizate cu motivul tău. Creează-ţi propria poartă, comod, online, la PhotoFancy. Imprimată cu fotografia ta sau cu un text personal, retrăieşti iar şi iar visul verii 2014. Mini-poarta-perete este confecţionată din carton stabil sau din plastic robust. Alege-ţi varianta preferată pentru turneul tău personal de fotbal cu prietenii sau cu toată familia. Mingea potrivită pentru poartă este inclusă în pachetul de livrare al porţii-perete foto. Poarta-perete foto „Fun“ este prevăzută cu un suport practic din carton, care se poate deschide şi asambla foarte uşor. Opţional, poarta-perete poate fi fixată cu o navetă de băutură (preferabil bere), care se poate procura de obicei din comerţ. Astfel, toate vor merge strună - şi în acelaşi timp este asigurată şi băutura rece pe toată perioada turneului;) Pentru cei care practică sportul la birou, mini-poarta-perete este o adevărată provocare, asigurând în acelaşi timp „încălzirea” pentru următorul Campionat Mondial sau European. Configurează-ţi acum online, cu fotografiile tale, propria poartă-perete şi dă-o la imprimat – fireşte, pe www.PhotoFancy.ro.

Provocare sportivă la fotbal din pasiune

Avem exact ce-ţi trebuie pentru a reintra în atmosfera Campionatului Mondial. Mini-poarta-perete cu propriul motiv şi propriul text este punctul culminant al oricărei petreceri. Transformă-te într-un superstar al şuturilor la poartă şi arată lumii cât de talentat eşti în materie de fotbal. Indiferent dacă joci în dormitor sau în grădină, poarta-perete este mobilă şi poate fi montată oriunde. RECOMANDARE: organizează tragerea la poartă în locuri neobişnuite, de exemplu la ştrand sau pe balcon. Pentru toţi „zeii fotbalului” care trag mai cu sete la mini-poarta-perete există şi varianta premium. Confecţionată din plastic robust, la această poartă se pot executa fără probleme şuturi puternice şi centrări plasate. Sau ratări ;)

Dă la imprimat şi inscripţionat mini-poarta-perete de masă

Pentru toţi microbiştii de pe banca de rezerve (desigur, garnitura din cortul de berărie) şi pentru campionii mondiali la nivel de old-boys există şi poarta-perete în versiune individuală de masă. Şezi confortabil şi-ţi joci turneul liniştit, la masă. Imprimată cu propria fotografie şi cu propriul text, poarta-perete de masă este o alternativă autentică la poarta-perete verticală. Cu ajutorul jucătorului inclus în pachet, mingile trebuie plasate în deschiderile din poarta-perete. Astfel, pe lângă bere şi cârnat la grătar, asiguri la masă o diversificare de ordin sportiv şi în plus vei fi perfect pregătit pentru viitoarele confruntări fotbalistice. Un cadou ideal pentru prietenii sportului, pentru chibiţii care se întâlnesc la un pahar de vorbă şi pentru fanii fotbalului. Creează-ţi şi imprimă-ţi acum online poarta ta tip perete la www.PhotoFancy.ro