În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare borsetă de gât cu propria fotografie

Borseta de gât personalizată cu fotografie te va însoți în călătorii și la ștrand: pe PhotoFancy poți imprima o borsetă de gât de calitate superioară, care poate fi folosită și fără chingă. Creează-ți singur modelul dorit, iar noi îl imprimăm apoi pe borseta de bani pentru călătorii.

  • Imprimare borsetă de gât cu propria fotografie
  • Deschidere cu fermoar
  • Pentru transportul în siguranță al obiectelor de valoare
  • Neopren robust şi rezistent la apă
  • Imprimare textilă semi-mată (fără autocolant)
  • Chingă reglabilă, extrem de confortabilă la purtare
  • Calitate extraordinară a imprimării
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Borsetă de gât personalizată pentru călătorii sau ștrand

La ștrand și în concediu vezi atârnând la gâtul tuturor borsete practice de gât. Însă în majoritatea cazurilor nu prea ai ce admira la ele. Astfel, pe PhotoFancy ai posibilitatea de a-ți personaliza singur o borsetă de gât! Pentru că trebuie să recunoaștem că o borsetă de gât personalizată și imprimată cu fotografie va avea mult mai multă personalitate. Gentuța din neopren se pretează perfect ca borsetă de gât personalizată cu fotografia ta, fiind în acelși timp la fel de practică ca o borsetă simplă. Dacă îndepărtezi chinga, o poți folosi chiar pe post de portofel normal. Personalizarea borsetei de bani pentru călătorii îți oferă posibilitatea de a-ți asorta și alte articole cu același model: nu îți imprima doar borseta de gât cu modelul respectiv, ci și un prosop de baie și o șapcă de baseball pentru protecție împotriva soarelui. Sau imprimă o borsetă de gât personalizată pentru a o oferi cadou: cei dragi se vor bucura în special de borsetele personalizate cu nume.

Personalizează-ți singur borseta de gât - este extrem de simplu

Pe PhotoFancy este extrem de simplu să-ți personalizezi o borsetă de gât cu propria fotografie. Poți personaliza borseta direct în browser, fără a fi necesar să descarci vreun software. Poți încărca o fotografie din arhiva proprie sau poți alege un model din colecția noastră. Noi îți imprimăm borseta de gât exact așa cum îți dorești. Cea de-a treia variantă este să personalizezi borseta cu un nume - încarci o fotografie și alegi un model-cadru în care pot fi introduse texte. Scrii numele sau un text scurt și apoi primești o borsetă de gât personalizată cu nume și propria fotografie. Lasă-ți imaginația să zburde atunci când îți personalizezi portofelul pentru călătorii cu model unic!

Personalizarea unui portofel practic pentru călătorii

Dacă alegi să-ți personalizezi un portofel pentru călătorii, vei primi o borsetă de gât cu model unic, fabricată din neopren de înaltă calitate. Modelul ales este imprimat pe partea anterioară. Pentru personalizarea borsetei de gât ai la dispoziție o suprafață imprimabilă albă; restul borsetei are culoare neagră. Borseta de gât personalizată cu fotografie are o dimensiune practică de cca. 15 x 12 cm, fiind astfel suficient de încăpătoare pentru mobil, bani și legătură de chei. Pentru ca toate aceste obiecte să fie în siguranță în borseta de gât personalizată cu model unic, aceasta se poate închide cu fermoar. Chinga are o lungime reglabilă, însă poate fi complet îndepărtată pentru ca borseta personalizată cu fotografia ta să fie folosită ca un portofel mic, dar unic. Utilizăm numai materiale de calitate superioară atât pentru borsetă, cât și pentru imprimeu, astfel ca tu să te bucuri de borseta ta cât mai mult timp!