În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Portofel personalizat online cu poza sau numele tău

Portofel personalizat online și simplu cu poza, textul sau numele tău. Portmoneu pentru bărbați, femei și copii imprimat cu imaginea dorită.

  • Portofel personalizat cu poza sau numele tău
  • Imprimare foto rezistentă la zgârieturi
  • Portmoneu pentru femei, bărbați și copii
  • Portofel în formă de inimă pentru cei îndrăgostiți
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Portofel personalizat și imprimat cu poză

Cum este zicala? Cu banii nu te joci! Acest lucru nu este însă valabil pentru proiectarea unui portofel individual. Aici tot ce contează este creativitatea ta. La Photofancy poți acum ușor personaliza borseta ta cu poza sau numele dorit. Pentru aceasta încarcă-ți pur și simplu poza ta preferată și personalizează cu doar câteva clickuri în configuratorul online portmoneul tău individual. Datorită funcției previzualizare poți vedea cum va arăta borseta ta pentru bani înainte de a fi imprimată. Înfrumusețează-ți imaginile jucându-te cu creativele rame și filtre fotografice. Opțional, poți introduce și un text scurt. Un portmoneu individual cu care te poți mândri. Vei observa privirile invidioșilor mai ales când vei plăti la casă în supermarket-uri sau restaurante;) Portofelul personalizat este ideal pentru a fi oferit în cadou celor dragi. Surprinde-ți, de exemplu iubita, cu o borsetă pentru femei imprimată cu poza voastră de nuntă sau concediu. Ai posibilitatea personalizării unui portofel clasic pentru bărbați, unui portofel tip chelner în dimensiune extra, mult căutat de către femei sau al unui portmoneu în formă de inimă.

Borsetă pentru bani personalizată online cu nume

Nu ai la îndemână fotografia potrivită sau ești în pană de idei în ceea ce privește personalizarea unui portofel? Atunci comandă pur și simplu un portmoneu cu nume. Cu motivele magice de nume poți personaliza foarte ușor un accesoriu cadou. Motivul tău va fi integrat ca prin magie în motivele fotografice creative. Introdu, de exemplu, numele tău în cerul albastru de vară. Sau trece textul tău unic într-o pajiște. Pur și simplu uimitor. Motivele de nume sunt disponibile în momentul de față doar pentru portofelele bărbătești sau cele tip chelner, însă cu ajutorul funcției text se vor putea personaliza cu numele dorit și borsetele în formă de inimă.

Portmoneu pentru femei, bărbați și copii cu un design individual

Banii nu pot cumpăra fericirea. Însă te liniștesc. Mai ales atunci când cu ajutorul lor poți oferi un cadou celui drag. Un cadou perfect este portmoneul în formă de inimă pentru cei îndrăgostiți. Cu acest portofel ideal îți poți surprinde iubita/ul cu ocazia zilei îndrăgostiților sau altor evenimente. Astfel, plata se va face pentru o misiune de dragoste ;) Fotografia ta se va imprima, la fel ca și la celălalte borsete pentru bani, direct pe material. Imprimarea este rezistentă la zgârieturi și are un finisaj semi-lucios. Comandă acum online la PhotoFancy un portofel personalizat cu poza ta.