În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare sacoșă unicat pentru sală, cu o fotografie proprie

Fotografia ta imprimată pe o sacoșă pentru sală: pe PhotoFancy îți poți personaliza sacoșe unicat pentru sală, iar noi imprimăm pe sacii de umăr numele sau imaginile alese. Caută o fotografie preferată și personalizează-ți sacul de sport direct în browser!

  • Personalizare sacoșe unicat pentru sală
  • Prelucrare a materialului la standarde înalte
  • Calitate excelentă a modelului și textului imprimate
  • Șnururi rezistente, pentru confort maxim la purtare
  • Imprimare textilă directă - fibrele materialului sunt vopsite în profunzime
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și imprimare sacoșă unicat pentru sport

Accesoriul pe care elevii și elevele îl „uită“ cu plăcere acasă, dar pe care tinerii îl consideră un accesoriu la modă: sacoșa pentru sală. Indiferent dacă o folosești pentru lucrurile de sport pentru școală sau ca rucsac în drumurile de zi cu zi: pe PhotoFancy îți poți personaliza sacii de sport sau rucsacurile așa cum dorești, iar noi imprimăm pe acestea modelul ales. Sacoșele noastre pentru sală personalizate cu nume sau fotografie, cu o mărime de 34 cm x 45 cm, sunt suficient de mari pentru a transporta bidoane pentru apă, prosoape sau tricouri personalizate și șorturi, însă în același timp mai practice decât gențile de sport de dimensiuni mari. Astfel, sacoșele au mărimea perfectă pentru a înlocui și gențile de mână. Dacă alegi să imprimi un model unicat pe sacul de sport pentru școală, îl vei găsi extrem de repede în vestiar. Dar poți comanda o sacoșă sport personalizată cu fotografie și pentru a arăta ce îți place. Sacii sport pot fi folosiți chiar și ca articole publicitare: o geantă de orice tip, cu o siglă discretă, constituie o atenție ideală pentru clienții tăi.

Sac de sport imprimat cu o fotografie sau un nume

Dacă vrei să-ți personalizezi un sac sport, poți alege chiar tu imaginea care va fi imprimată pe acesta. Ai mână liberă în crearea modelului și ai mai multe posibilități de personalizare decât dacă ai alege o broderie. Creează un model MagicName cu ajutorul asistentului nostru de personalizare sau alege o fotografie din arhiva ta personală! Noi imprimăm rucsacul cu șnur exact așa cum îți dorești! Dacă alegi un sac de sport cu fotografie, te vom înștiința dacă fotografia este potrivită pentru acesta. Modelele noastre cu nume, deja create, au rezoluția potrivită. Iar pentru a imprima modelul pe sacoșă, folosim metoda imprimării textile. Aceasta înseamnă că vopsim fibrele materialului direct și în profunzime, fără a aplica folii. Astfel, sacul tău de sport personalizat cu nume sau cu fotografie este extrem de rezistent: imaginea, pentru care vrei la urma urmei să-ți personalizezi sacoșa, nu se zgârie și nu se uzează. Restul suprafeței sacului rămâne uni.

Sac de umăr rezistent la apă, personalizat cu o fotografie proprie

Sacoșele de sport din bumbac personalizate cu fotografie se udă și la cea mai mică ploaie. De aceea, la noi îți poți personaliza saci de sport care îți protejează lucrurile. Sacoșele sunt fabricate din poliester rezistent la apă și la uzură, fiind mai trainice decât cele din bumbac. Astfel, nu îți vei personaliza un sac doar pentru zilele cu vreme frumoasă, ci o geantă pentru orice ocazie. Poți purta sacoșa pe umăr datorită unui șnur rezistent care trece prin anouri fabricate din material sintetic. Sacul de sport personalizat cu fotografie este extrem de ușor, având o greutate de numai ca 100 g. Șnurul este suficient de lung pentru ca tu să poți purta sacul pe post de rucsac, însă suficient de scurt pentru a nu îi permite să atârne pe jos dacă îl porți în mână. Suprafața imprimabilă este de 24,5 cm x 32 cm, iar materialul își păstrează proprietățile protectoare chiar și după ce imprimăm modelul ales pe sac.