În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Sacoșă textilă din pânză personalizată cu poze și text

Personalizare sacoșă textilă cu un model sau un text: PhotoFancy imprimă modelul ales de tine pe o sacoșă textilă! Sacoșa trendy de iută o poți personaliza singur pentru a merge la cumpărături cu o sacoșă textilă care protejează mediul!

  • Personalizare sacoșă textilă
  • Certificat cu standardul Öko-Tex® 100
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor și textelor imprimate
  • Lungime practică a toartei de cca 32 cm
  • 100% bumbac
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Sacoșă de bumbac personalizată cu un nume sau cu un model unicat

Tinere cu ochelari cu rama groasă și tatuaje colorate precum și tineri cu barbă și părul prins în coadă se plimbă prin centrele orașelor. Ce accesoriu au toți asupra lor? Sacoșa de bumbac personalizată. Pe PhotoFancy îți poți personaliza o sacoșă de iută cu model unicat! Există numeroase variante de personalizare a sacoșei: de exemplu, poți personaliza o sacoșă de bumbac cu un proverb pentru a-ți expune public părerile. Poți inscripționa sacoșa de iută cu diferite texte. De asemenea, poți personaliza o sacoșă de bumbac cu un nume, cu ajutorul unui model MagicName. Sau poți alege o fotografie pentru a conferi individualitate sacoșei tale de bumbac. Poți face acest lucru cu orice imagine în format jpg, la fel ca în cazul tuturor cadourilor personalizate cu fotografie pe care ți le punem la dispoziție.

Sacoșă textilă cu multiple funcții, imprimată cu un text sau cu o imagine

Dacă alegi să-ți personalizezi la noi sacoșa de iută, te poți baza pe faptul că imprimeul va rămâne pentru mult timp pe sacoșă. Transferăm modelul ales în profunzime pe fibrele materialului, prin intermediul metodei imprimării textile, astfel încât imprimeul să fie complet rezistent la uzură. Datorită culorii albe de fundal a sacoșei de bumbac, culorile modelului imprimat nu se modifică în timpul procedeului. Sacoșa ta personalizată cu un proverb sau cu o fotografie se transformă într-un accesoriu care atrage atenția în orice loc. Și dimensiunea sacoșei este potrivită pentru orice ocazie: având la dispoziție o sacoșă cu dimeniunea de aproximativ DIN A3, îți poți personaliza o sacoșă cu fotografie în care să încapă toate lucrurile importante, dar care să nu fie nici diformă atunci când atârnă de umărul tău. Toartele au exact lungimea perfectă pentru ca sacoșa să poată fi purtată comod în ambele feluri: pe umăr sau în mână.

Protejează mediul și fă-ți reclamă cu ajutorul unei sacoșe de iută personalizată

O sacoșă textilă personalizată cu un text sau cu o imagine, la fel ca orice accesoriu cu vizibilitate, este potrivită nu numai pentru a-ți etala personalitatea, ci și pentru a promova o marcă. Imprimăm pe sacoșa de iută personalizată motto-ul sau sigla ta, care vor fi văzute de toți pietonii pe lângă care treci. Spre deosebire de cadourile promoționale din plastic, sacoșele de bumbac personalizate cu un un text sau cu o imagine protejează mediul înconjurător. O sacoșă cu aspect plăcut, personalizată cu fotografie, este folosită frecvent ca o geantă obișnuită, economisind multe ambalaje. În plus, sacoșele noastre sunt testate împotriva substanțelor nocive și certificate cu standardul Öko-Tex® 100, la fel ca tricourile pentru copii. Astfel poți de exemplu să inscripționezi o sacoșă de pânză pentru o campanie de sustenabilitate și să transmiți mesajul în mod autentic.