În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare tricou

Creează-ți propriul tricou! Comandă acum online tricouri imprimate așa cum dorești!

  • Selecție mare de textile pentru doamne, domni și copii
  • Culori fără compuși chimici, care nu afectează pielea, certificate cu Standardul Öko-Tex® 100
  • Disponibil și ca tricou organic (100% bumbac bio certificat)
  • Efecte și rame creative pentru fotografiile tale
  • Imprimeu direct (fără folii)
  • 100% garanție de satisfacție a clientului
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Comandă tricouri imprimate

Personalizarea unui tricou nu este deloc grea! Este chiar foarte ușoară dacă alegi imprimarea de tricouri de la PhotoFancy. Acum poți să-ți inscripționezi propriul tricou pentru orice ocazie. Indiferent dacă este vorba despre petrecerea burlacilor, aniversarea unei zile de naștere sau un eveniment organizat de firma ta. Cu doar câteva clickuri poți să-ți creezi online propriul tricou și apoi să-l comanzi. Imprimeul tricoului este fabricat din material respirabil și certificat prin standardul Oeko-Tex 100®. Inscripționarea tricourilor este realizată prin intermediul procedurii de imprimare directă, fără transfer de folii, asigurând transferul culorilor în profunzimea fibrelor materialului. Astfel, imprimeul nu se va uza după câteva spălări, iar culorile își vor păstra calitățile.

Tricouri imprimate pentru orice buzunar

Fii creativ(ă) și inscripționează online un tricou cu modelul ales de tine. Creează propria ta operă de artă, folosind efecte și rame creative de la PhotoFancy. La final, vei putea comanda tricoul tău inscripționat. Astfel, vei avea un tricou imprimat pentru orice ocazie. Vei fi cu siguranță singura persoană care va purta acel tricou: un accesoriu cu adevărat unicat. Dacă alegi imprimarea de tricouri de la PhotoFancy, vei primi un articol de calitate superioară. La prețul de doar 24,90 lei, vom imprima modelul tău pe tricou: un tricou alb din bumbac, extrem de rezistent, de 195g/mp. Această ofertă este valabilă pentru un tricou imprimat. Astfel, vei putea testa calitatea imprimeului. Dacă dorești să comanzi tricouri pentru petrecerea burlacilor, pentru un eveniment sportiv sau pentru o călătorie, PhotoFancy îți va oferi și o reducere atractivă.

Gamă variată pentru imprimare tricouri

Gama de materiale textile variază de la tricouri cu fotografie și tricouri polo până la tricouri tricouri de damă sau pentru copii. Însă poți alege să comanzi și tank topuri sau bluze cu mânecă lungă în magazinul nostru online. Toate tricourile sunt imprimate folosind utilaje industriale pentru imprimarea de materiale textile, similare celor folosite de producătorii renumiți de tricouri. Imprimeul de calitate superioară poate fi spălat până la 40° C. Nu vom utiliza niciun fel de folii ieftine. După plasarea comenzii, în termen de 24 de ore vom imprima modelul ales pe tricoul tău. Apoi, produsele sunt predate transportatorilor noștri și livrate direct la adresa indicată. Astfel, poți plasa comenzi de tricouri imprimate la prețuri convenabile și dacă ai nevoie rapid de ele, indiferent de orașul în care locuiești. Îți dorim distracție plăcută cu tricoul tău personalizat!