În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tricou cu mâneci lungi personalizat și imprimat cu poza și textul tău

Tricou Longsleeve imprimat cu poza sau textul dorit. Tricou cu mâneci lungi personalizat online cu design individual și imprimat cu motivul tău.

  • Tricou Longsleeve imprimat cu poza ta
  • Imprimare directă respirabilă și catifelată (fără transfer folie!)
  • Bumbac 100%
  • Culori de imprimare antipoluante și antialergice garantate prin Certificatul Oeko-Tex® 100 Standard
  • Selecție mare de culori
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Tricou Longsleeve personalizat cu modelul tău

Fii designerul tău propriu! Nu mai este necesar să cumperi modele standard de pe rafturile magazinelor! PhotoFancy.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de tricouri personalizate, care pot fi personalizate exact așa cum dorești. Un tricou cu mâneci lungi personalizat cu o fotografie și o siglă proprie este perfect pentru vremea capricioasă de toamnă. Creând un model cu imagine și nume pentru tricoul tău cu mâneci lungi, îți poți crea propriul stil. Transmite filozofia ta de viață și motto-urile preferate prin intermediul hainelor pe care le porți. Prietenii, cunoștințele și cei din jur vor fi plăcut surprinși.

Tricou cu mâneci lungi imprimat cu imaginea sau textul ales

Dacă dorești să comanzi un tricou cu mâneci lungi cu fotografie, alege tricoul sportiv Baseball Longsleeve. Modelul tricoului foto personalizat este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Tricourile cu mâneci lungi sunt fabricate din bumbac 100% și au o croială modernă. Pentru PhotoFancy.ro, calitatea produselor este deosebit de importantă. Astfel tricourile vor avea un imprimeu direct, moale și respirabil (nu transferăm folii!). Certificatul privind standardul Oeko-Tex® 100 garantează culori antipoluante și antialergice. Datorită gamei variate de culori și a numeroaselor opțiuni de personalizare creativă, imaginația ta nu va întâmpina nicio limită la crearea unui model unicat pentru tricoul tău Longsleeve.

Tricou Baseball Longsleeve personalizat și inscripționat cu modelul tău

Comandă un tricou cu mâneci lungi personalizat chiar de tine! Acesta este motto-ul sezonului rece! Tricourile Longsleeve personalizate cu textul sau numele ales îți acoperă brațele până la încheieturi, protejându-te de vânt și ploaie - și asta nu doar în sezonul rece. Cu ajutorul funcției MagicName, poți introduce ca prin magie numele într-o imagine. Modelul astfel creat poate fi imprimat pe tricoul tău cu mâneci lungi. În doar câțiva pași poți personaliza un tricou Longsleeve cu numele tău sau cu un model individual. Tricoul cu mâneci lungi unicat este un cadou ideal de Crăciun. Fii fancy și comandă un tricou Longsleeve imprimat!