În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare tank top

Bucură-te de viață și creează un accesoriu vestimentar unicat. La personalizarea unui tank top poți da frâu liber creativității pentru a crea modelul ideal.

  • Personalizare tank top
  • Croială cambrată, model lung, decolteu rotund
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Ripsat 1x1, bretele late, cusături laterale
  • Imprimeu direct, moale și respirabil
  • Certificat cu Standardul 100 Öko-Tex®
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare tank top unicat

Tricourile fără mâneci nu sunt îndrăgite doar pe timp de vară. Indiferent dacă alegi un tank top pentru a-l purta doar vara, când este cald afară, sau și la sport, acest accesoriu vestimentar atrage privirile celorlalți. Crezi că un tank top basic este prea puțin? Atunci comandă un tank top inscripționat! Personalizarea unui tank top este extrem de ușoară și de rapidă, iar la final te vei bucura de un maiou unicat!

Inscripționare tank topuri - alege un model

Un tank top personalizat nu costă mult, iar crearea imprimeului este simplă ca bună ziua. Trebuie doar să alegi modelul dorit, dintre opțiunile pe care ți le oferim, sau să încarci o imagine proprie. La personalizarea de tank topuri există și variantele de model cu text sau doar text: ai la dispoziție o suprafață imprimabilă de 19,9 x 31,4 cm pentru care poți crea un imprimeu cu adevărat unic. Tank topurile inscripționate sunt însă doar începutul - cum ar fi, de exemplu, să comanzi și un tricou polo pentru femei sau bărbați personalizat?

Tank top personalizat: material și imprimeu de calitate superioară

Tank topurile inscripționate sunt disponibile în mai multe culori, astfel că vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. Dacă alegi un tank top pentru femei inscripționat, vei primi un maiou din bumbac 100%, certificat cu standardul Öko-Tex. Datorită croielii cambrate, acesta se mulează pe corp, evidențiind silueta, iar bretelele late, decolteul moale și cusătura ripsată 1x1 asigură confort maxim la purtare. Dacă vei purta un tank top personalizat, nu doar accesoriul în sine va atrage atenția, ci și imprimeul. Acesta este realizat fără a transfera folii, prin inscripționare directă, ceea ce îi asigură o calitate de top.

Cadoul ideal: tank top pentru dame inscripționat

Indiferent dacă alegi un tank top cu un motto amuzant pentru tine sau pentru a-l oferi cadou celei mai bune prietene, un tank top personalizat constituie oun cadou perfect pentru orice ocazie. Dar de ce să te oprești la tank topuri inscripționate? Ce-ai zice să comanzi și tricouri de damă sau tricouri pentru bărbați pentru diferite ocazii? De exemplu, pentru colegii tăi de echipă sau pentru petrecerea burlacilor? Maiourile și tricourile personalizate vor fi mereu în centrul atenției!