În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tricouri eco personalizate cu o fotografie proprie

Creează-ți propriul tricou eco, cu o imagine din arhiva ta. Personalizează online tricouri bio, iar noi inscripționăm modelul ales pe acestea. Modelele tale sunt transformate în imprimeuri de calitate superioară!

  • Personalizare tricou bio
  • Produs 100% în conformitate cu standardele ecologice și etice
  • Bumbac 100%, cu certificat
  • Efecte şi rame creative pentru fotografiile tale
  • Material textil cu multiple distincţii ca alternativă corectă şi ecologică
  • Garanție de satisfacție 100%
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Inscripționare tricouri bio - alternativa corectă

Personalizează tricouri individuale cu fotografie: tricouri personalizate sunt foarte în vogă. Tricourile personalizate au întotdeauna un aspect individual şi unic. Dar sunt ele oare produse sustenabile din punct de vedere ecologic? Există metode de producție etice și sustenabile pentru tricouri eco inscripționate? Nu doar materialele şi modul de fabricare sunt decisive în acest sens, ci şi imprimarea şi cerneala. Dar oare-l interesează pe consumatorul final acest aspect? Şi, dacă este interesat, cum se poate garanta că un tricou este prelucrat ecologic şi etic pe parcursul întregului proces de producţie? Există multe sigilii şi certificate care confirmă respectarea condiţiilor corespunzătoare de producţie. Însă sunt ele de încredere şi poate fi acest aspect controlat cu adevărat? Cine se poate orienta în această junglă de distincţii şi declaraţii privind tricourile ecologice? Am creat pentru voi un rezumat al celor mai importante distincții și certificate pentru producția etică de tricouri bio.

Imprimare de tricouri ecologice şi etice cu certificat OEKO-TEX® Standard 100

Ultima etapă de producţie a unui tricou imprimat ecologic este inscripționarea în cadrul companiei noastre. Putem controla acest proces noi înşine până la ultimul detaliu. Inscripționarea tricourilor bio este realizată folosind metoda imprimării directe, la rezoluție ridicată. Importantă este cerneala folosită la imprimat – cerneala nu conţine substanţe chimice dăunătoare pentru sănătate. Pentru a imprima tricourile ecologice folosim garantat cerneluri de imprimare antipoluante şi antialergice cu certificatul OEKO-TEX® Standard 100. 
Certificatul OEKO-TEX® Standard 100 susţine cu ambiţie că efectuează controale care depăşesc verificările naţionale legale. Ideea principală este să se compenseze diferenţele existente la nivel global în materie de evaluare a substanţelor poluante. Calea de la material brut până la tricou ecologic finit este în mare parte răspândită în toată lumea. De aceea, acest control în industria textilă este deosebit de important, întrucât, din păcate, condiţiile de mediu din diferitele ţări producătoare nu sunt aceleaşi.

Tricou bio din materiale sustenabile (EarthPositive) de la Continental Clothing

Marca EarthPositive® garantează o producție sustenabilă din punct de vedere ecologic, cu emisie redusă de CO2. Marca se autointitulează „revoluţia verde“. Produsele se distribuie în prezent în principal în Londra şi Berlin. În viitor, aceste birouri și fabrici vor funcționa doar cu energie regenerabilă. Motto-ul acestor unităţi este energia eoliană curată – energia este generată de 30 de turbine eoliene. La producţia de bumbac, consumul de apă este deosebit de ridicat. Pentru 1 kg de bumbac sunt necesari aproximativ 20.000 de litri de apă. Continental Clothing s-a angajat să producă numai în regiuni ale căror rezerve de apă sunt completate de ploile musonice (în proporţie de 95%). Astfel, populaţia din regiunile cu deficit de apă nu este păgubită, iar lacurile şi râurile sunt protejate împotriva secării. Continental Clothing declară pe fiecare etichetă locul în care se produce bumbacul folosit. Nu există locaţii de producţie ascunse în producţia de bumbac. Continental Clothing asigură astfel consumatorul final că producţia nu are loc în Uzbekistan, unde exploatarea copiilor prin muncă este încă foarte răspândită. Cumpărătorii de tricouri organice trebuie să se asigure că emisia de gaze cu efect de seră este redusă. Anumite certificate dovedesc acest lucru. În calitate de producător-model de textile, Continental Clothing a reduscu 90% amprenta de CO2 a unui tricou organic. Un exemplu referitor la această reducere este reprezentat printre altele de rutele scurte de transport. Fără transport aerian, livrarea se efectuează numai prin transport maritim. Astfel, emisiile de CO2 la transport sunt reduse la mai puţin de 1%. Această măsură nu rezolvă toate problemele legate de transport şi energie, însă Continental Clothing contribuie în mod pozitiv la protecţia mediului. Un motiv în plus să achiziţionăm de la acest furnizor cu plăcere şi cu conştiinţa împăcată!

Personalizează-ţi propriile tricouri eco şi imprimă-le la PhotoFancy.ro

Am găsit în Continental Clothing un furnizor de încredere pentru tricouri eco. Continental Clothing își asumă pe deplin responsabilitatea socială și ecologică. Întregul proces de producţie este transparent, ceea ce arată că fabricarea cu responsabiltate ecologică a textilelor constituie una din preocupările esenţiale ale întreprinderii. Tricourile bio de la Continental Clothing sunt certificate și premiate. Încă din anul 2009, Continental Clothing a fost distinsă cu premiul „Natural and Organic Award“ pentru cel mai bun produs textil bio. Pe viitor şi alte întreprinderi de textile ar trebui să îşi asume responsabilitatea pentru om şi mediu şi să acorde mai multă valoare unui lanţ de producţie sustenabil şi corect. Astfel în curând s-ar putea asigura un flux de producţie ecologic şi social în întreaga industrie textilă.