În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Calendar personalizat online cu nume

Personalizează online calendarul tău cu nume. Motive individuale MagicName pentru calendarul personalizat cu numele tău.

  • Imprimare extraordinar de lucioasă
  • Peste 300 de motive la alegere
  • Start lună individual
  • Motive magice de nume
  • Mesaj personal pe copertă
  • Calendare de birou și perete
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Calendar pentru anul 2021, personalizat online și imprimat cu numele tău

Fiecare își citește cu drag numele său, mai ales atunci când acesta este integrat ca prin magie în motive unice. Cu MagicName, tehnica profesională de personalizare a imaginilor de la PhotoFancy.ro, îți poți personaliza cu ușurință calendarul tău cu nume. Introdu pur și simplu numele dorit în câmpul nume! It’s Showtime! Numele tău este brusc în nori, pe cerul albastru sau stă ca un nufăr sălbatic pe un lac idilic. Pur și simplu magic! Încearcă acum gratuit în configuratorul-MagicName. Caută în gama largă de peste 300 de motive și alege motivul corespunzător în care să introduci numele dorit. Motivele individuale de nume îți vor surprinde plăcut prietenii și familia. Personalizează pentru diferite evenimente precum Crăciunul sau zile de naștere un calendar de birou sau perete imprimat cu numele celui drag. Mai personal de atât nu se poate. Alege pentru fiecare lună în parte un motiv de nume și scrie pe coperta calendarului mesajul tău. O idee nemaipomenită de cadou. Sau alege unul din diversele calendare-MagicName. Indiferent dacă alegi „Dragoste“, „Oameni“, „Animale“ sau „Sport“, categoria corespunzătoare este cu siguranță acolo.

Calendar personalizat cu motive magice de nume

Calendarul cu nume poate fi personalizat în diverse forme și culori, astfel încât nu vei fi supus nici unei fel de restricții. Indiferent dacă este personalizat în formă de calendar de birou sau calendar de perete pentru camera de zi, acesta va fi mereu în centrul atenției. Pentru o potrivire perfectă poți alege dintre cele 18 culori varianta ta preferată. Comandă acum online calendarul tău personalizat pentru anul 2021 sau cu lună start individual.

Calendar personalizat MagicName-inscripționat individual

O idee nemaipomenită pentru păstrarea contactului cu clienții tăi – personalizează un calendar cu nume pentru colaboratorii tăi de afaceri. Surprinde-ți partenerii de afaceri cu un produs publicitar individual, prezent în întregul an. Un calendar individual de birou, personalizat cu motive de nume își va găsi întotdeauna un loc unic pe birou. Zi de zi clientul va fi abordat cu propriul său nume, în timp ce se va uita la calendarul personalizat. Imprimat cu logo-ul și datele de contact, nu îți va sta nimic în calea unei colaborări de succes.

Și astfel îți poți personaliza calendarul tău cu nume

Alege modelul tău de calendar. În exemplul nostru utilizăm un calendar de perete. În configurator poți alege pentru fiecare lună câte un motiv MagicName. Pentru acest lucru dă click pe luna dorită și apasă butonul schimbă imaginea. Astfel se va deschide fereastra „Încarcă fotografia ta proprie“. Apăsând butonul MagicName în partea dreaptă sus vei putea alege motivul tău de nume. Alege un motiv din categoriile puse la dispoziția ta și introdu numele în câmpul corespunzător. După ce ai terminat, pur și simplu dă click pe „Aplică“. Motivul tău individual este acum alocat pentru luna respectivă. Îți dorim mult succes la umplerea celorlalte foi lunare. Echipa ta PhotoFancy.