În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Calendar-CD personalizat cu pozele sau numele tău

CD-calendar de birou personalizat cu suport în forma unei carcase cd. Calendar personalizat online și imprimat pe materiale de calitate înaltă.

  • Calendar personalizat în format CD
  • Start lună individual
  • Cu 13 imagini diferite sau sub forma unui calendar cu nume
  • Copertă cu mesaj
  • Suport calendar transparent, tip CD
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Ce e aşa special la un CD-calendar de birou? De ce l-ai oferi cadou?

Un CD-calendar de birou face parte din categoria cadourilor cu „acel ceva”. E, într-adevăr, un calendar personalizat, iar asta spune multe despre reacţia pozitivă pe care o va avea cel (sau cea) care îl va primi. Dar un CD-calendar de birou include şi o carcasă de CD transparentă. Iar asta schimbă puţin lucrurile... în şi mai bine. Datorită dimensiunilor reduse (cât o carcasă normală de CD), CD-calendarul de birou nu ocupă mult spaţiu. Chiar dacă ai un birou foarte încărcat, vei fi plăcut surprins să vezi că totuşi ai suficient loc pentru a-l „redecora” cu noul CD-calendar pentru birou.

Calitate sporită datorită carcasei CD ultra rezistente

Articolul este atrăgător în sine, iar punctul forte al acestui produs este calitatea sa sporită. Creând un CD-calendar pentru birou personalizat online ai siguranţa că vei oferi în dar nu numai un cadou unic, dar şi un cadou de o calitate superioară. Carcasa CD va proteja hartia calendarului de eventualele „ameninţări”, precum pete, umiditate, etc. Acest CD-calendar de birou poate fi oferit în dar ca atare, sau... poate fi un punct de plecare pentru un cadou şi mai grozav. Cu ajutorul editorului online pentru calendare personalizate ai posibilitatea de a alege din diferite forme şi culori. De asemenea, poţi să incluzi propriile fotografii cu tine şi cei dragi. Poţi să adaugi la acest CD-calendar de birou şi un CD. Iar pe CD poţi să incluzi şi mai multe fotografii, melodiile preferate ale sărbătoritului, prezentări cu momente importante din viaţă... O sugestie inedită ar fi să oferi în dar un CD-calendar de birou soţului sau soţiei tale la un an după căsătorie. Poţi să incluzi pe CD-calendar de birou fotografii cu voi doi din primul an de căsătorie. Mai apoi, suportul de CD şi calendarul pot fi folosite ca atare, pe biroul vostru de acasă. Ce zici, aşa-i că merită să foloseşti editorul online gratuit pentru a obţţine un calendar personalizat online? Începe acum!

Efecte fotografice extraordinare pentru calendarul tău personalizat în carcasă CD

Calendaru tău în format CD poate fi ușor personalizat și imprimat cu numele tău. Bineînțeles, poți opta și pentru efectele fotografice fascinante sau magia numelor dorite puse la dispoziția ta de către PhotoFancy.ro. Aici vei vedea diferența față de alți distribuitori de cadouri personalizate. Descoperă ineditul și creează mici opere de artă, ce îți vor pune în evidență calendarul de birou în format CD. Personalizează pur și simplu cu stil!

CD-Calendar personalizat cu numele tău

Folosește magia numelui propriu pentru cele 365 de zile: Cu motivele noastre magice îți poți personaliza calendarul CD într-un mod cu totul deosebit. Cum ai reușit un asemenea lucru? Aceasta va fi întrebarea de bază în cazul unui calendar de birou personalizat cu numele tău. Numele dorit va fi integrat fotorealist în motivele MagicName alese. Imaginile vor părea ca și fotografiate cu numele tău. Iluzia fotografică perfectă în format CD. Pe scurt: descoperă, personalizează și imprimă experiența ta unică pe un calendar CD. Calendarul imprimat cu numele tău (și în format CD) este cea mai iubită idee de cadou personalizat. Aici numele dorit „face” anotimpurile. :-)