În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Un calendar de bucătărie personalizat îţi poate înfrumuseţa bucătăria

Adaugă un plus de caracter bucătăriei tale sau a celor dragi – acum poţi personaliza calendare de bucătărie online. Încearcă editorul online gratuit acum!

  • Calendar de bucătărie sau agendă de familie
  • Copertă cu mesaj personal
  • Copertă cu folie transparentă lucioasă
  • 13 poze, la alegere
  • Imprimare foto extraordinară
  • Start lună individual
  • Diverse culori, la alegere
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Care sunt principalele avantaje ale unui calendar de bucătărie?

Ai nevoie de un simplu calendar personalizat pentru bucătărie sau de un calendar de familie? La PhotoFancy îţi oferim posibilitatea de a personaliza ambele formate cu imaginile proprii. Alege formatul potrivit pentru tine, foloseşte gratuit editorul online pentru a ajunge la designul pe care îl doreşti şi trimite-ne comanda. În doar câteva minute ai creat un cadou unic şi plin de personalitate, atât pentru tine cât şi pentru cei dragi. Dacă îţi doreşti un calendar cu poze pentru bucătărie ori vrei un calendar de familie, atunci ai ajuns în locul potrivit. Te rugăm să foloseşti editorul online pentru a crea propriul calendar de bucătărie personalizat online: ai la dispoziţie mai multe modele pentru formatul calendarului, 9 variante de culori pentru aranjarea decorativă şi în plus beneficiezi de folie de acoperire transparentă care garantează un produs de calitate superioară. Un calendar de familie e un obiect super-practic pentru a organiza o zi oarecare din viaţa familiei tale. Cu ajutorul unui calendar de bucătărie personalizat ştii cine trebuie să ia copiii de la şcoală, când trebuie să faci cumpărăturile, sau când aveţi programări importante (la doctor, etc.). Datorită includerii fotografiilor personalizate, calendarul de bucătărie va avea vizibilitate sporită în bucătărie, fiind uşor de citit atât de cei mici cât şi de cei mari.

Cu ce se diferenţiază un calendar de bucătărie personalizat faţă de un calendar tradiţional?

Probabil cea mai importantă trăsătură a unui calendar de familie e faptul că are suficient spaţiu dedicat scrierii notiţelor. Spre deosebire de un calendar tradiţional, acest calendar de bucătărie este similar unui calendar tip agendă, ceea ce înseamnă că încurajează scrierea notiţelor. Uneori vei fi surprins să descoperi că ai suficient loc nu numai pentru a nota un eveniment important, dar şi pentru a oferi detalii despre acesta! Orice calendar de bucătărie trebuie să reziste într-un mediu special: în bucătărie se găteşte, aşadar ai nevoie de un calendar de familie personalizat care să reziste la umiditate, să nu se păteze cu mâncare şi să nu se rupă uşor. Datorită foliei de acoperire folosită la calendarul de bucătărie PhotoFancy ai garanţia unui produs de calitate.

Calendar de bucătărie personalizat și imprimat cu numele tău

Cu motivele MagicName îti poți personaliza prin introducerea numelor dorite un planificator de familie cu efecte incredibile. Și toate acestea fără să-ți utilizezi fotografiile personale sau ale familiei tale. Numele tău va fi integrat în motivele magice . Astfel vei avea sentimentul că aceste motive au fost extra fotografiate pentru tine. Calendarul tău personalizat de bucătărie va reda prin motivele imprimate o iluzie fotografică perfectă. Un mic sfat: Calendarurul tău de familie va fi și mai individual, dacă vei încărca în lunile de naștere a celor dragi un motiv de aniversare MagicName.