În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizat de mobil tip carcasă și flipcase pentru Samsung Galaxy J7 și J7 (2017)

Husă de mobil pentru Samsung Galaxy J7 cu o imagine proprie: pe PhotoFancy îți poți personaliza o husă de mobil pentru Samsung Galaxy J7. Noi imprimăm imagini, fotografii sau nume pe husa ta unicat de smartphone pentru J7!

  • Imprimare model unicat pe husă pentru Samsung Galaxy J7
  • Imprimeu perfect rezistent la zgârieturi și uzură
  • Personalizare husă de protecție cu fotografie, nume sau text
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare - inserții de metal pe partea din spate
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Decupaje adecvate pentru camere și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Samsung Galaxy J7 și J7 (2017), cu o fotografie proprie

O husă de mobil cu imagine îmbină un scop practic cu aer personal și elegant. Personalizarea este cu atât mai de efect în cazul unor smartphone-uri îndrăgite ca Samsung Galaxy J7 - în caz contrar, toată lumea ar avea telefoane mobile care ar arăta exact la fel. Pe PhotoFancy îți poți personaliza o husă de mobil unicat pentru Samsung Galaxy J7, iar noi imprimăm fotografiile tale pe husa pentru Galaxy. Telefonul este bine protejat de husă și în plus arată și excelent. Husele pentru Galaxy J7 personalizate cu fotografie constituie și cadouri ideale pentru cei dragi. Creează, de exemplu, o husă de mobil cu cea mai frumoasă imagine a prieteniei voastre, pentru cea mai bună prietenă a ta, sau o husă cu o fotografie de la nuntă, pentru soțul tău. Desigur, poți folosi orice altă imagine pentru a personaliza o husă pentru Galaxy J7 - pune-ți imaginația la lucru!

Personalizare husă smartphone pentru Galaxy J7: imprimăm o imagine personală pe o carcasă foto

Ai numeroase posibilități de a-ți personaliza singur(ă) o husă pentru Samsung Galaxy J7. Efectul maxim îl vei atinge dacă folosești o fotografie din arhiva personală, pe care noi o imprimăm apoi pe husă. Îți punem la dispoziție nenumărate opțiuni de personalizare, iar modelul îl imprimăm pe husa pentru Galaxy J7 abia atunci când ești perfect mulțumit(ă) de rezultatul personalizării. Însă poți personaliza o husă pentru modelul J7 și creând un model MagicName. Principiul îl cunoști probabil deja de la calendarele cu nume: introducem un nume sau un scurt text într-un model existent, scrisul fiind format din elemente precum graffiti pe perete, urme în nisip, fulgi de zăpadă sau altele. Astfel, husa ta de mobil cu imagine va arăta ca și cum modelul ar fi fost fotografiat special pentru tine.

Personalizare flipcase sau hardcase pentru Samsung Galaxy J7

Toate husele de telefon pe care le oferim pot fi comandate sub forma unei huse universale, care se potrivește cu toate modelele de smartphone-uri, sau sub forma unui hardcase ori flipcase pe măsură, personalizat cu o fotografie proprie. Ambele tipuri de huse de mobil îi oferă telefonului tău Galaxy J7 protecție și un aer individual. Protecția maximă este asigurată de un flipcase cu fotografie. Acesta este fabricat din imitație de piele și are o clapetă de protecție a ecranului, care poate fi personalizată. Materialul îți protejează mobilul Samsung Galaxy J7 chiar și în cazul unor șocuri ușoare. În schimb, dacă alegi o husă tip back-case, telefonul este mai ușor accesibil - ecranul rămâne liber, deoarece husa acoperă doar partea din spate și canturile mobilului. Pentru o rezistență crescută, husa are inserții de metal. În cazul husei tip flipcase, poți personaliza partea exterioară a clapetei, iar în cazul husei tip back-case - partea din spate.