În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Bonetă bucătar personalizată și imprimată cu numele și poza ta

Personalizează acum boneta ta de bucătar șef cu poza, textul sau numele tău. Bonetă de bucătar brodată cu textul tău sau imprimată cu poza ta.

  • Imprimată cu poza sau numele tău
  • Culoare: alb
  • Cu elastic pentru un confort optim
  • Lavabilă în mașina de spălat până la 40° C
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Bonetă bucătar personalizată cu poza, numele sau textul tău

Indiferent dacă ești bucătar profesionist sau amator rustic, atunci gătești echipamentul este foarte important! Gătești din plăcere și de multe ori pentru familia sau prietenii tăi? Pregătești întotdeauna mâncarea ca pentru o cină perfectă? Atunci ești în locul potrivit! Cu boneta ta de bucătar vei fi întotdeauna în trend. Comandă pur și simplu online la PhotoFancy o pălărie bucătar personalizată. Imprimată cu poza, textul sau numele tău această bonetă bucătar îsi va găsi locul în fiecare bucătărie. Așadar, mâncarea ta nu se va mai arde! Fă din boneta ta bistro un ajutor de nădejde și imprim-o cu numele sau porecla ta. Astfel, vor știi toți cine este bucătarul șef ☺ Pălăria bucătar personalizată este dotată cu un elastic și are o mărime universală, potrivindu-se bucătarilor mari și mici. Este antiperspirantă și ține părul departe de mâncare, astfel încât te vei putea concentra pe deplin.

Bonetă bucătar imprimată cu poza ta sau brodată cu textul tău

Boneta imprimată individual este un cadou optim pentru bucătari amatori și profesioniști. Indiferent dacă este personalizată cu o poză al bucătarului tău de vis sau cu un text à la „bucătar șef“ sau „ajutor bucătar“. Boneta de bucătărie poate fi personalizată online și imprimată după dorința ta. Astfel, vei pregăti fripturi gustoși de vită sau cartofi copți fierbinți. Creativitatea ta nu are limite. Totodată, și un maestru grătar are nevoie de o bonetă imprimată individual. Comandă acum online, în câțiva pași, boneta ta personalizată de bucătărie. Încarcă-ți pur și simplu imaginea, introdu textul sau numele tău și gata! În decurs de 24 de ore se va preda articolul tău unicat celor de la curierat! După aceea te poți aventura în totalitate în gătitul mâncării perfecte.

Bonetă de bucătărie personalizată online și imprimată

Imprimă pentru echipa ta de bucătari bonete individuale de bucătărie cu numele sau logo-ul restaurantului tău bistro. Bonetele de bucătărie sunt ideale pentru echipa ta de profesioniști. Materialul antiderapant de calitate oferă un confort maxim. Totodată, boneta este antiperspirantă și fixează părul. Astfel, te vei putea concentra în totalitate la gătitul mâncării preferate. Boneta bucătar poate fi curățată în mașina de spălat până la 40°C.