În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tricou cu o fotografie sau un text propriu

Tricouri individuale, personalizate cu o fotografie, un nume sau un mesaj text la alegere. Creează acum online tricoul tău foto!

  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de tricouri pentru femei, bărbați și copii
  • Imprimare directă respirabilă și catifelată (fără transfer folie!)
  • Culori de imprimare antipoluante și antialergice garantate prin Certificatul Oeko-Tex® Standard 100
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizează-ți tricoul cu o fotografie, un text sau un nume la alegere

În zilele calde de vară nu există nimic mai plăcut decât să stai afară, la soare!Bucură-te de o vară personalizată, cu tricourile foto individuale! Comandă acum un tricou cu fotografie și creează un articol cu adevărat unicat. Prelucrează-ți rapid imaginile pe PhotoFancy.ro, folosind filtre foto creative și rame sau colaje elegante. Astfel, modelele vor avea o notă profesională și vor arăta ca și cum ar fi fost create de designeri de top. Noi imprimăm apoi modelul pe un tricou ales de tine. Indiferent dacă alegi modelul clasic alb-negru sau un big-print modern, îți garantăm că te vei bucura de alegerea făcută. Îți dorim distracție plăcută la personalizarea de tricouri și o vară excelentă!

Tricouri cu fotografie - alege un tricou organic

Textile organice, care atestă un proces de producție ecologic și etic: acum poți personaliza tricouri bio, alternativa corectă din punct de vedere ecologic. Cei care aleg tricourile organice contribuie la protecția mediului înconjurător. Producția este garantată de diferite controale de calitate. Tricourile ecologice (continental earth-positive), premiate în mai multe rânduri, vor fi personalizate cu modelul ales de tine. Și culorile beneficiază de Certificatul ÖkoTex 100. Creează acum online un tricou fair!

Tricouri foto - articole unicat personalizate chiar de tine

Datorită efectelor foto și a prelucrării imaginilor, poți spune că acum tu ești designerul! Încarcă fotografia pe PhotoFancy și prelucreaz-o în editor, exact așa cum dorești. Efectele foto creative și ramele artistice conferă modelului tău un stil propriu. Alege tricoul tău preferat din gama variată de materiale textile. În decurs de 24 de ore, tricoul tău va fi inscripționat și gata pentru livrare. Astfel, îți garantăm că vei fi singura persoană care va purta respectivul tricou cu fotografie.

Prețuri avantajoase la comenzile de grup - pentru burlaci sau Ziua Tatălui

Și găștile de burlaci sau cei care sărbătoresc Ziua Tatălui profită acum de oferte speciale la tricouri personalizate. Un accesoriu tip uniformă este absolut necesar la astfel de evenimente. Pe de o parte, acesta simbolizează unitatea grupului, iar pe de altă parte, îi „informează“ pe trecătorii nevinovați de planul vostru. Tricou cu fotografie: personalizează chiar acum pe PhotoFancy uniformele pentru petrecerea burlacilor. Încarcă fotografia burlacului „fericit” sau a întregului grup, iar noi o imprimăm pe tricou. În cazul comenzilor de peste 5 tricouri cu modelul sau sigla voastră, îți facem o reducere de preț! O prezentare a prețurilor poate fi găsită în descrierea produsului și în configurator.