În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tricou pentru bărbați personalizate cu un model creativ

Dorești să-ți inscripționezi un tricou? Atunci creează modelul dorit cu o imagine din arhiva personală și scoate-ți în evidență personalitatea purtând un tricou pentru bărbați cu imprimeu unicat.

  • Personalizare tricouri pentru bărbați
  • Imprimeu direct moale, din material respirabil (nu aplicăm folii!)
  • Inscripționat cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Culori fără substanțe toxice, care nu afectează pielea, ceritificate cu standardul Oeko-Tex® 100
  • Gamă variată de tricouri pentru bărbați
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare tricou pentru bărbați cu o fotografie proprie

Inscripționează un model unicat pe un tricou pentru bărbați personalizat și conferă-i o notă personală. Inspiră-te din modelele disponibile și creează un tricou modern, personalizat cu o imagine sau un text, care va atrage cu siguranță toate privirile. Pune-ți imaginația la lucru și personalizează un tricou pentru bărbați pentru a te bucura de un tricou foto unicat. Alege să comanzi un tricou pentru bărbați cu imprimeu: un articol individual care nu ar trebui să lipsească din niciun dulap.

Cadoul ideal: un tricou pentru bărbați cu model unicat

Te afli în căutarea unui cadou personalizat pe care ai vrea să îl modelezi chiar tu? Creează un tricou pentru bărbați exact așa cum dorești. Cel căruia îi vei face cadou un tricou pentru bărbați cu imprimeu foto va fi încântat de materialele de calitate superioară și de imprimeul rezistent. Comandă un tricou pentru bărbați inscripționat și creează un stil cu adevărat personal. În acest moment, tricourile pentru bărbați inscripționate sunt foarte la modă. Și dacă tot alegi să personalizezi tricouri pentru bărbați, poți să creezi și modele pentru tricouri de damă asortate.

Inscripționare tricouri pentru bărbați cu modele creative

Ai vrea să personalizezi un tricou pentru bărbați care îți evidențiază masculinitatea? Bluza sport personalizată cu o imagine, un model sau un motto la alegere poate fi folosită cu orice ocazie. Nu există limite în ceea ce privește imaginația. Un tricou pentru bărbați inscripționat îți evocă și creativitatea. În plus, imprimeul te va surprinde prin rezistența sa și prin culorile strălucitoare. Cu toții știm că tricourile personalizate pentru bărbați sunt articole clasice, care vin bine oricui.

Tricouri personalizate cu imprimeu pentru bărbați

Imprimarea unui tricou pentru bărbați este distractivă și constituie o bună ocazie de a conferi garderobei tale un stil personal: tricourile pentru bărbați cu imprimeu îți evocă în mod clar personalitatea. Alege dintre modelele disponibile și profită de imprimeul de înaltă calitate (nu aplicăm folii). Creează tricouri pentru bărbați pentru tine personal sau pentru a le oferi cadou. Prietenii tăi se vor bucura cu siguranță dacă la următoarea seară împreună îi vei surprinde cu acest gest.