În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare tricou sport unicat

La noi îți poți personaliza singur(ă) un tricou pentru alergare. Noi inscripționăm tricoul cu fotografia ta preferată, cu numele tău sau cu un text amuzant. Highlight-ul absolut la sala de fitness!

  • Inscripționare tricou funcțional
  • Respirabil, cu uscare rapidă
  • Ideal ca tricou pentru alergare
  • Senzație plăcută la purtare, rezistență ridicată
  • Croială moderă (Body Fit)
  • Imprimeu direct, flexibil
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Idee de cadou și accesoriu de zi cu zi: tricou sport personalizat

Tricourile peronalizate pentru alergare sunt la mare vogă! Este și mai interesant dacă dorești să-ți personalizezi chiar tu untricou funcțional: simplu, rapid și 100% online. Un tricou personalizat de fitness atrage toate privirile la jogging, la cățărare sau la sală. În plus, tricoul pentru alergare este o idee originală de cadou pentru prietenii tăi pasionați de sport. Pe Photofancy.ro îți poți personaliza singur(ă) tricoul funcțional. Tu stabilești care este fotografia, numele sau textul care vor apărea pe acesta. Noi inscripționăm modelul pe tricoul pentru alergare exact așa cum dorești.

Tricouri personalizate pentru alergare: cum funcționează?

Dorești să-ți personalizezi un tricou funcțional unicat? Noi te ajutăm! Mai întâi trebuie să alegi un model cu nume, cu ajutorul căruia poți evidenția fotografia aleasă. Dacă vrei să dai frâi liber imaginației, poți începe și fără un model prestabilit. Poți personalizatricoul pentru alergare folosind configuratorul nostru online. Nu este necesar niciun software suplimentar, poți începe chiar acum! În timpul personalizării, vei previzualiza în permanență tricoul pentru antrenament cu model unicat. Poți schimba oricând fotografia, numele sau modelul - nu există limite în ceea ce privește creativitatea. Noi inscripționăm apoi rezultatul final pe un tricou funcțional pentru bărbați sau femei.

Informații despre tricourile funcționale inscripționate

Tricoul funcțional este accesoriul ideal pentru sport. Tricoul Fitness se mulează pe corp și, spre deosebire de tricouri imprimate sau tricouri personalizate obișnuite, este respirabil. În plus, tricoul poate fi spălat la mașină, la 30°C. Poți alege să inscripționezi pe tricoul tău pentru cățărare un nume sau o imagine. Datorită imprimeului direct, în culori strălucitoare, modelul tricoului tău sport va atrage cu siguranță toate privirile. În general, tricoul sport poate fi livrat în decurs de 24 de ore de la efectuarea comenzii. Astfel, vei primi extrem de repede tricoul pentru antrenament cu imagine sau cu nume, pentru a-l putea purta cu mândrie chiar la următoarea vizită la sală sau la următoarea tură de alergare.