În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-ţi propriile tricouri şi cămăşi polo personalizate cu fotografie şi text şi imprimă-le

Creează-ţi online propriile cămăşi polo cu fotografia ta şi dă-le la imprimat. Personalizează-ţi tricoul polo cu fotografie imprimată şi logoul dorit. Creează-ţi acum tricoul polo personal cu poza ta sau numele tău.

  • Tricouri polo pentru femei şi bărbaţi imprimate cu fotografia ta
  • Şliţuri laterale, întăritură la guler de aceeaşi culoare
  • Culori de imprimare antipoluante şi antialergice cu certificat Oeko-Tex® 100 Standard
  • 100% bumbac filat, pieptănat
  • Guler şi manşete cu striaţii, deschidere largă
  • Fentă cu 3 nasturi, nasturi asortaţi
  • Imprimare directă respirabilă şi catifelată (fără transfer folie!)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare polo cu imagine – Alternativa la pluşarea tricoului

Fie pentru activităţi sportive, la locul de muncă sau în timpul liber – un tricou polo este potrivit pentr orice ocazie. Cămaşa polo arată bine cu orice articol vestimentar şi se combină cu orice stil. Vrei să impui o declaraţie personală la modă? Vrei să îţi creezi propriul look? Atunci creează-ţi online propriul polo cu fotografia ta şi textul tău şi dă-l la imprimat conform dorinţelor tale. Tricourile polo personalizate cu imprimeu foto combină stilul şi confortul cu ţinutele tale excentrice. Transformă-ţi tricourile polo cu logo şi nume în unicatul tău complet personal. Fiind piesa vestimentară preferată, tricourile tale polo cu fotografie au câştigat un loc deosebit în şifonierul tău.

Dă la imprimat cămaşa polo personalizată cu fotografie

De petrecerea burlacilor, ca echipament de club sau ca ţinută business – cu orice ocazie îţi poţi da la imprimat tricoul tău polo cu creaţia proprie. Pur şi simplu creează-ţi online tricourile polo cu propria fotografie şi propriul text şi ai astfel tricoul tău tematic personal cu mesaj personalizat. Îţi poţi crea cămaşa polo cu imprimeu conform propriei imaginaţii. Fantezia ta şi posibilităţile tale creative nu cunosc limite. Poţi da la imprimat tricoul polo spre a-l oferi cadou de Crăciun sau de zi aniversară celor dragi. Indiciu: Creează cămaşa polo bărbătească cu propria fotografie drept cadou de ziua tatălui. Tatăl tău se va bucura de această surpriză. Iar tricoul polo personalizat pentru femei cu fotografie şi imprimeu impresionează orice femeie. Ideea ideală pentru cadou foto de ziua mamei.

Creează-ţi propriile tricouri polo personalizate cu motiv şi nume

Imprimare tricou polo – Creat cu imaginea iubitului tău, îţi exprimi astfel cu romantism dragostea. Ideea de cadou perfectă de Sfântul Valentin. Nu poţi spune mai frumos „Te iubesc“! Poţi da la imprimat cămaşa ta polo cu imagine şi textul dorit pe partea din faţă şi pe partea din spate. Astfel, mesajul tău personal este mereu vizibil! Cu tricoul tău polo imprimat eşti întotdeauna în centrul atenţiei şi atragi cu siguranţă toate privirile prietenilor sau trecătorilor. Creează-ţi acum online şi dă la imprimat tricoul tău polo cu fotografie şi text. Cămăşile polo nu sunt numai un articol vestimentar pentru studenţii BWL sau spectatorii turneului de polo pe cai. ;-) Aşadar caută prin magazinul nostru de tricouri şi inspiră-te. Este alegerea ta! Fii unic în felul tău! Fii Fancy!