În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tricouri personalizate pentru Ziua Tatălui

Te afli în căutarea unui tricou unicat pentru Ziua Tatălui? La noi poți inscripționa un tricou, pe care să-l faci și mai atractiv cu un motto. Persoana căreia îi oferi cadoul tău se va bucura cu siguranță.

  • Personalizare tricouri pentru Ziua Tatălui
  • Culori netoxice, care nu afectează pielea, certificate cu standardul Oeko-Tex® 100
  • Inscripționat cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Material comod și confortabil
  • Imprimeu direct: moale și respirabil (nu folosim folii!)
  • Gamă variată de culori și modele în vogă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Tricouri amuzante pentru Ziua Tatălui - cu motto, nume sau imagine

Tricou cu garanție de bună-dispoziție pentru Ziua Tatălui. Poți alege să inscripționăm pe tricoul pentru Ziua Tatălui un motto îndrăzneț, o imagine personală sau un nume. Iar dacă toată gașca primește cadou tricouri amuzante, bucuria este cu adevărat uriașă. Tricourile personalizate unitar cu ocazia Zilei Tatălui pot deveni chiar parte a echipamentului - un sentiment al apartenenței la echipă. În plus, un tricou cool pentru Ziua Tatălui sau Ziua Bărbatului este de departe unul dintre cele mai apreciate cadouri oferite de Ziua Tatălui. La fel cum femeile se bucură de un cadou cu ocazia Zilei Mamei, și bărbații adevărați se bucură dacă primesc un articol amuzant de Ziua Tatălui. Dacă își vor putea face apariția într-un tricou personalizat cu această ocazie, buna dispoziție va fi la cote maxime, iar legătura cu persoana care i-a făcut acest cadou va crește. Personalizează un tricou de Ziua Tatălui - te vei distra de minune și vei face o mare bucurie persoanei respective! 

Cum funcționează: imprimeu tricouri pentru Ziua Tatălui

Dacă dorești să faci cuiva o bucurie de Ziua Tatălui, oferindu-i un tricou, la noi poți personaliza chiar tu un tricou unicat. Noi inscripționăm tricourile cu o imagine, un nume sau un model existent adaptat dorințelor tale. Astfel, tricoul pentru Ziua Tatălui devine un articol vestimentar unicat, care este creat conform personalității persoanei respective sau a întregii găști. Încarcă un model propriu sau folosește unul dintre numeroasele modele disponibile, modifică fontul, stilul și textul, iar la final vei obține un tricou personalizat cu fotografie pentru Ziua Tatălui. Cu ajutorul instrumentului nostru online, este extrem de ușor să adaptezi modelul ales gusturilor tale. Imprimeul pentru un tricou de Ziua Tatălui este creat cu doar câteva clicuri de mouse. După ce revizuiești previzualizarea, tricoul cu fotografie pentru Ziua Tatălui creat de tine intră în faza de inscripționare.

Calitate superioară: tricou personalizat pentru Ziua Tatălui

Tricourile individuale pentru Ziua Tatălui sunt de cea mai bună calitate: fabricate 100% din bumbac, cu o greutate de 205g/mp (cele albe au 195g/mp). Calitatea de top a tricourilor este completată de un decolteu umăr-la-umăr și de cusături duble la mâneci și tiv. Imprimeul modelului, pe care îl poți personaliza chiar tu, este inscripționat prin metoda imprimării directe, este respirabil și, conform certificării cu standardul Öko-Tex® 100, nu afectează pielea și este netoxic. Suprafața maximă a imprimeului este 28,5 cm (lățime) și 48 cm (înălțime).

Bucurie de Ziua Tatălui - un tricou amuzant

Tricoul personalizat pentru Ziua Tatălui este o idee perfectă de cadou pentru soțul, tatăl sau prietenul tău. Alternativ, poți comanda un tricou de Ziua Tatălui pentru toți amicii tăi, pentru a vă afișa împreună cu un motto amuzant. Gașca veselă de bărbați va sărbători în mod tipic Ziua Tatălui: cu multă bucurie și bună dispoziție. Tricourile personalizate pentru Ziua Tatălui vor aduce veselie atât pe buzele celor care vor crea modelele, cât și pe ale celor care le vor purta. Tricoul tău personalizat pentru Ziua Tatălui: cu ajutorul acestui articol vestimentar, sărbătoarea va fi și mai interesantă!