În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare huse tip carcasă și flipcase pentru Samsung Galaxy A3 (2017, 2016 și 2015)

Husă de protecție personalizată pentru Samsung Galaxy A3 (2017/2016/2015): pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă backcase sau flipcase pentru Samsung Galaxy A3. Încarcă fotografia preferată, iar noi o imprimăm pe o husă de mobil pentru Galaxy A3!

  • Personalizare husă Samsung Galaxy A3 (2017/2016/2015)
  • Calitate fotografică excelentă a imaginilor imprimate 
  • Disponibil ca husă tip carcasă și flipcase
  • NOU: husă de mobil universală – compatibilă cu telefonul tău 
  • Decupaje adecvate pentru porturi și cameră
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă mobil pentru Samsung Galaxy A3 cu fotografia ta

Chiar înainte de plecare, așezi repede tricourile spălate și geanta pentru cosmetice în geamantan. Strecori bidonul de apă, biletele și mobilul în bagajul de mână și călătoria poate începe! Pentru ca telefonul tău Galaxy A3 să nu se strice pe drum și pentru ca acesta să arate mereu bine atunci când îl scoți din geantă, pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă de mobil unicat pentru Samsung Galaxy A3. Imprimăm imaginea pe care o alegi pe o husă hardcase sau flipcase – tu hotărăști! Ambele tipuri de husă personalizată cu fotografie sunt accesorii elegante și practice pentru telefonul tău Galaxy A3.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy A3

Pentru ca tu să-ți personalizezi extrem de ușor husa pentru Samsung Galaxy A3 (2017/2016/2015), pe PhotoFancy nu este necesar să descarci niciun software de personalizare. Îți oferim diferite posibilități de a-ți personaliza husa direct în browser! Încarcă o fotografie personală sau creează un model cu nume, iar noi le imprimăm pe husa ta pentru Samsung. Apucă-te de lucru chiar acum – te așteaptă mult opțiuni pentru personalizarea unei huse Galaxy A3!

Imprimare husă smartphone pentru Galaxy A3 (2017/2016/2015) cu fotografia ta

În special husa flipcase este un accesoriu practic pentru călătorii: husa personalizată cu fotografie are, pe partea interioară a clapetei de protecție, buzunare pentru carduri și bancnote. Partea exterioară a clapetei este cea pe care o poți personaliza singur – pe această parte a husei flipcase pentru Galaxy A3 imprimăm fotografia aleasă. În schimb, în cazul husei backcase poți personaliza cu fotografie întreaga suprafață a acesteia. Partea din spate a telefonului tău Galaxy A3, cu dimensiunea de 65,5 mm x 130,1 mm, va fi acoperită complet de backcase; și suprafețele laterale vor fi protejate de husa de protecție.

Personalizare carcasă pentru Samsung Galaxy A3 – husă de protecție de calitate superioară

Dacă dorești să-ți personalizezi la noi husa pentru Samsung Galaxy A3, vei primi o husă de protecție cu durată lungă de viață. Atât husa flipcase cât și cea backcase personalizate cu fotografia ta sunt fabricate din materiale de calitate. Pentru sporirea stabilității, carcasa tip backcase are inserție de metal, fiind astfel rezistentă oricărei suprasolicitări pe care o poate suferi telefonul tău Galaxy A3 atunci când te afli pe drum. Și gentuța flipcase personalizată cu fotografia ta este rezistentă, aceasta urmând să-ți aducă multe bucurii în timpulcălătoriilor.