În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată Samsung Galaxy A90 5G

Transformă-ți husa de protecție pentru Samsung Galaxy A90 5G într-un accesoriu unicat elegant. Pe Photofancy îți poți personaliza singur(ă) husa, iar noi inscripționăm fotografia sau numele ales pe aceasta.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium împotriva șocurilor
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți gratuit imaginile
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto personalizată pentru Samsung Galaxy A90 5G

Cu ajutorul unei huse individuale pentru smartphone, îți poți proteja mobilul împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări. Astfel, bucuria de a avea un nou telefon nu va fi tulburată de mici accidente. În plus, mobilul tău va deveni un accesoriu unicat, prin intermediul căruia îți poți exprima personalitatea în mod elegant. Pe Photofancy poți crea chiar tu o husă de mobil pentruSamsung Galaxy A90 5G, iar noi inscripționăm pe aceasta o fotografie, un nume sau un text la alegere. Pentru husa Galaxy poți alege o imagine cu partenerul, cu copiii sau cu animalul tău de companie. Pentru a introduce un text sau un nume, îți punem la dispoziție numeroase modele creative. În plus, husa foto pentru Galaxy A90 5G constituie și o idee perfectă de cadou personalizat pentru cei dragi. Dă frâu liber creativității și descoperă huse de mobil pe care le poți personaliza rapid și simplu. Datorită unei huse individuale, fotografiile tale preferate, numele tău sau motto-ul favorit vor fi în centrul atenției.

Husă clasică de protecție Galaxy A90 5G, inscripționată cu fotografie sau nume

Carcasa neagră pentru Samsung Galaxy A90 5G, fabricată din material sintetic, este alegerea clasică pentru personalizarea unei huse foto. Datorită inserțiilor de metal, husa protejează atât partea din spate a telefonului cât și marginile acestuia. Imprimeul strălucitor, de calitate superioară și care nu se zgârie conferă husei de protecție un aspect elegant. În plus, ai posibilitatea de a alege opțiunea cu bumper, care îți oferă protecție premium împotriva șocurilor. Dacă alegi opțiunea de imprimare de jur-împrejur, care asigură inscripționarea imaginii alese și pe canturile husei, modelul ales și smartphone-ul vor atrage cu siguranță toate privirile.

Alternativă: flipcase individual pentru Samsung Galaxy A90 5G

O alternativă populară la carcasa clasică este husa flipcase pentru Galaxy A90 5G, cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Aceasta înconjoară complet telefonul și are o închidere rapidă cu magnet, asigurând o protecție de jur-împrejur a mobilului. Suprafețele laterale, partea din spate și ecranul sunt protejate perfect. Datorită imprimeului textil în profunzimea fibrelor, modelul ales de tine va străluci pur și simplu. Husa flipcase, fabricată din imitație de piele neagră, de înaltă calitate, poate fi curățată și este rezistentă la uzură. În interior există buzunare extrem de practice, unde poți păstra cărți de identitate și carduri, pentru a avea mereu toate obiectele importante la îndemână. Husa dispune de decupaje corespunzătoare pentru cameră și porturi, care îți permit să folosești fără restrciții toate funcțiile telefonului tău Samsung Galaxy A90 5G. Astfel, chiar și atunci când ai o husă flipcase, vei putea face rapid fotografii folosind camera modernă a mobilului.

Instrucțiuni pentru personalizarea husei Samsung Galaxy A90 5G

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentruSamsung Galaxy A90 5G? Pe Photofancy, crearea unui model pentru o husă de smartphone inscripționată este rapidă, simplă și intuitivă. Întregul proces se realizează online, iar tu nu trebuie să descarci niciun software dedicat! Mai întâi găsește un model dintre cele pe care ți le punem la dispoziție sau alege să personalizezi fără model și te vom redirecționa în configuratorul nostru online. Aici poți să încarci o fotografie, să introduci un nume sau un text și să adaptezi modelul în continuare. În previzualizarea produsului vei vedea permanent cum va arăta la sfârșit husa ta foto. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de protecție pentru Samsung Galaxy A90 5G exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa este gata de livrare în termen de 24 de ore: astfel, te vei bucura în doar câteva zile de accesoriul tău preferat!