În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy J3 (2017)

Este atât de simplu sa-ți personalizezi singur(ă) o husă pentru Samsung Galaxy J3: poți crea imaginea cu ajutorul instrumentului nostru online! Alege modelul sau încarcă o fotografea, iar noi imprimăm exact ceea ce îți dorești pe husă.

  • Personalizare husă individuală pentru Galaxy J3 (2017)
  • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
  • Alege un model propriu, un nume sau un text
  • Prelucrează gratuit imaginile și personalizează-ți husa
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată de mobil pentru Galaxy J3 2017

Samsung este un sinonim cu tehnologia de top. Smartphone-urile sunt cu adevărat deosebite. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru dispozitivele mari, ci și pentru cele mici. Însă o husă de protecție este esențială. La noi găsești toate variatele posibile dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă de mobil pentru Samsung Galaxy J3. Alege dintre numeroasele modele, adaptează unul dintre ele sau încarcă o fotografie făcută chiar de tine. Astfel, îți poți personaliza mai multe tipuri de huse pentru Galaxy. Vei primi o carcasă sau o husă excelentă pentru Samsung Galaxy J3 (2017), pe care cu ajutorul unei imagini sau fotografii o poți transforma într-un accesoriu unicat. Procesul este extrem de simplu - cu doar câteva clicuri creezi modelul final.

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy J3

Ai două posibilități de a-ți personaliza singur(ă) o husă pentru Samsung Galaxy J3 (2017). Una dintre modalități este să alegi unul dintre modelele noastre și să-l adaptezi la preferințele tale. Modifică fontul, numele, completează cu textul dorit, schimbă stilul unor anumite cuvinte etc. Modelele noastre sunt grupate pe categorii, astfel încât suntem siguri că vei găsi imagini interesante pentru aproape orice eveniment, pe care le poți adapta cum dorești. O altă modalitate este să încarci o fotografie din arhiva ta personală. O vom imprima pe husa ta de protecție folosind metode de imprimare de calitate superioară. Astfel, telefonul tău Samsung Galaxy J3 (2017) va fi bine protejat și va ieși în evidență datorită modelului individual și personalizat. Indiferent dacă alegi o imagine proprie sau un model existent, cu ajutorul instrumentului nostru online vei obține un model unicat, care răspunde cerințelor unor imprimee profesionale și pe care, la alegere, îl putem imprima și peste canturi, pe suprafețele laterale ale husei foto.

Carcase personalizate pentru Samsung Galaxy J3

Chiar este simplu - și util! Dacă te hotărăști să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy J3, vei primi și protecție pe măsură. Husele rezistente din material sintetic îți protejează mobilul împotriva șocurilor. Partea din spate are și inserții de metal, pentru ca telefonul tău Galaxy J3 să nu se deterioreze dacă se întâmplă să-l scapi pe jos. Pentru și mai multă siguranță poți alege opțiunea cu bumper. Această protecție premium împotriva șocurilor rezistă și la șocuri mai mari. Smartphone-ul tău va fi mereu protejat - și decorat în mod deosebit, datorită modelului unicat.

Carcasă de protecție: husă cu o fotografie proprie pentru smartphone-ul tău Galaxy J3 (2017)

Iată, am făcut tot posibilul pentru ca ție să-ți fie ușor să personalizezi singur(ă) o husă de mobil. Însă poți comanda o husă eficientă de protecție nu doar pentru tine și pentru mobilul tău. Carcasa sau husa tip flipcase inscripționată poate fi personalizată și pentru prieteni sau membri ai familiei. Husa este un cadou foto ideal. Dacă dorești să personalizezi o husă Samsung Galaxy J3 (2017) pentru a o face cadou, persoana căreia îi oferi husa în dar va fi cu adevărat surprinsă. Deoarece îi oferi un cadou personalizat în mod individual, care în plus este și util. Este un accesoriu unicat. Astfel, avându-ne pe noi alături, cu următoarea ocazie vei putea să dai lovitura în ceea ce privește pregătirea unui cadou deosebit. Husa personalizată de tine pentru Galaxy J3 este pur și simplu cool!