În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă de mobil personalizată pentru Samsung Galaxy S10 Lite

Te afli în căutarea unei huse de mobil care ți se potrivește perfect? Pe PhotoFancy poți crea rapid o husă Samsung Galaxy S10 Lite, folosind o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Prelucrează-ți imaginile gratuit
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Samsung Galaxy S10 Lite

Transformă-ți husa pentru Samsung Galaxy S10 Lite într-un accesoriu de zi cu zi practic și elegant! Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) o husă de protecție pentruSamsung Galaxy S10 Lite, inscripționată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Este simplu și rapid! Dă frâu liber creativității și încarcă cea mai frumoasă imagine pe care o ai pentru a-i avea mereu aproape pe cei dragi. Inspiră-te din numeroasele modele creative pe care ți le oferim și creează un articol unicat, pe care cu siguranță nu-l mai are nimeni altcineva. Husa Galaxy individuală îți protejează mobilul, reflectându-ți în același timp personalitatea. Personalizarea unei huse de mobil este atât de simplă: încearcă și tu acum!

Flipcase Samsung Galaxy S10 Lite cu o fotografie, un nume sau un text la alegere

Pe lângă variantele hardcase și husă universală, îți oferim și un flipcase practic pentru Samsung Galaxy S10 Lite, personalizat cu o imagine, un nume sau un text la alegere. În timpul procesului de imprimare textilă full-color, modelul este inscripționat în profunzimea materialului, ceea ce îi conferă o rezistență deosebită. Husa tip flipcase, cu închidere cu magnet, oferă protecția optimă împotriva șocurilor și a zgârtieturilor, deoarece acoperă întreaga suprafață a mobilului. Din acest motiv, husa flipcase pentru Samsung Galaxy S10 Lite constituie protecția ideală pentru smartphone-ul tău. În buzunarele interioare poți păstra bancnote, carduri sau documente de identitate, având mereu la îndemână obiectele cele mai importante.

Idee de cadou original: husă pentru Samsung Galaxy S10 Lite

Husa de mobil pentru Samsung Galaxy S10 Lite cu o imagine proprie nu este doar un accesoriu util de zi cu zi, ci și o idee de cadou creativ, cu ajutorul căruia le poți pregăti o bucurie celor dragi. Pentru că știm sigur că oricine se bucură de un cadou individual oferit din toată inima. Imortalizează cel mai frumos moment petrecut împreună pe o husă de protecțieGalaxy S10 Lite și ofer-o cadou jumătății tale, unei prietene sau unui membru al familiei. Această husă deosebită va însoți mereu persoana respectivă și îi va aminti permanent de cele mai frumoase clipe.

Instrucțiuni: personalizare carcasă smartphone Samsung Galaxy S10 Lite

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S10 Lite? Pe PhotoFancy este extrem de simplu să faci acest lucru: nu este necesar să descarci un software special, pentru că întregul proces are loc online, direct în browser. Mai întâi alege unul dintre tipurile de husă pe care ți le punem la dispoziție. Apoi, selectează un model sau alege să creezi husa fără un model din colecția noastră. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online, unde poți să încarci o imagine sau un model propriu sau să introduci un nume ori un mesaj text. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta foto Samsung Galaxy S10 Lite. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de protecție exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa personalizată cu o fotografie sau cu un nume este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în doar câteva zile te vei bucura de accesoriul tău elegant!