În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse și carcase personalizate pentru Samsung Galaxy S5 – disponibile și pentru Samsung Galaxy S5 mini

Husă de protecție pentru Samsung, cu o fotografie proprie: pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) o husă de mobil pentru Samsung Galaxy S5 sau Samsung Galaxy S5 mini, iar noi inscripționăm pe aceasta modelul personalizat cu imaginea ta!

  • Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S5 și Galaxy S5 mini
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare
  • Disponibilă ca flipcase elegant, carcasă clasică sau husă modernă stand-up
  • Decupaje adecvate pentru porturi și cameră 
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • NOU: imprimare „de jur-împrejur” (suprafețe laterale imprimate)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare husă personalizată Samsung Galaxy S5

Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) o husă pentru telefonul tău Samsung S5 mini sau Samsung Galaxy S5, iar noi imprimăm pe aceasta modelul ales. Poți alege o carcasă din material sintetic precum și o husă stand-up sau un flipcase din imitație de piele, cu o aplicație textilă. Folosim metode de inscripționare specifice pentru fiecare dintre aceste materiale. Metoda de imprimare a imaginii pe carcasa personalizată cu fotografie pentru S5 sau S5 mini este la fel de rezistentă ca cea folosită în cazul plăcii din material sintetic, care poate fi expusă și la exterior. Metoda de imprimare pentru husa flipcase personalizată cu fotografie este imprimarea textilă: ca și în cazul hanoracurilor, nu lipim folii cu modelul ales, ci vopsim fibrele în profunzime. Ambele metode asigură imprimarea unui model rezistent la zgârieturi și la uzură, pentru ca telefonul tău să nu-și piardă cu timpul imaginea imprimată.

Personalizare husă pentru Samsung Galaxy S5, cu fotografia ta – disponibil și pentru modelul S5 mini

Datorită metodei de imprimare la standarde superioare, personalizarea unei huse de smartphone pentru telefonul S5/S5 mini cu o fotografie din arhiva personală este o idee perfectă pentru diferite ocazii. Poți personaliza și imprima o husă pentru telefonul tău Samsung Galaxy S5 sau o poți oferi cadou celor apropiați – mamei de Ziua Mamei, celei mai bune prietene sau celui mai bun prieten cu ocazia zilei de naștere – personalizată cu o imagine ce reflectă prietenia voastră, iubitului sau iubitei de Ziua Îndrăgostiților – personalizată cu un model romantic. Indiferent de ocazie, o husă personalizată cu fotografie va fi cu siguranță o surpriză plăcută.

Personalizare direct în browser - carcasă smartphone pentru Galaxy S5 cu o imagine proprie

Poți personaliza o carcasă pentru Samsung Galaxy S5 mini sau o husă pentru S5 direct în browser. Încarcă o fotografie din arhiva personală, iar noi o imprimăm pe husa pentru telefonul tău Samsung, sau creează un model cu ajutorul funcției MagicName. Acest tip de model cu nume îți este cu siguranță cunoscut de la cănile personalizate cu nume: introducem numele ales într-un model deja disponibil, literele fiind formate din diferite imagini. Opțiunile de personalizare sunt în mare parte aceleași pentru toate tipurile de huse; există numai câteva diferențe: în cazul husei flipcase personalizate cu fotografie poți alege și colaje din mai multe imagini, datorită suprafeței mai mari disponibile pentru imprimare. În schimb, carcasa permite o imprimare „de jur-împrejur” – suprafețele laterale vor fi imprimate. Iar husa stand-up îți oferă toate avantajele unui flipcase, dar și o funcție suplimentară: te vei putea uita comod la clipuri video și filme, fără a ține mobilul cu mâinile.

Huse personalizate Samsung Galaxy S5 – husă de protecție pentru S5 și S5 mini

Dacă dorești să-ți personalizezi o husă de mobil pentru Samsung Galaxy S5 mini sau S5, vei primi de la noi o husă de protecție extrem de rezistentă. Husa stand-up și cea flipcase, fabricate din imitație de piele, și carcasa din material sintetic cu inserții metalice sunt rezistente la uzura zilnică, asigurând o protecție elegantă telefonului tău S5/S5 mini. Pentru carcasa hardcase poți comanda suplimentar și un inel-bumper, pentru ca telefonul tău să fie protejat și împotriva căderilor. Astfel, personalizarea și imprimarea unei huse pentru Samsung Galaxy S5 mini sau S5 nu îți asigură doar un telefon mobil unicat, ci crește și durabilitatea telefonului.